Mért nem volt botrány abból hogy a Kanadaiak visszaküldték a cigányokat?
Mutatom a példát.
Kedves kérdező, szerinted ezeknek a szemelvényeknek van köze a rasszizmushoz? Mert szerintem igen.
"retkek", "retkedékek", "küldenék 1-2 putri cigányt", "fajuk díszpéldánya", illetve az a teória (2. hozzászóló), amely szerint a toleranciát azért találta ki az emberiség, hogy a magyaroknak kelljen szenvedniük az összes cigánytól a világon.
Amúgy láttam már cigányt.
Tudod olyan roppantul érdekes dolog hogy rajtuk kívül minden más kisebbség képes volt beilleszkedni és homo sapiens módjára élni? És azt is magyarázd már meg kérlek hogy miért igyekszik minden ország szabadulni tőlük?
De ha ennyire véded őket, fizesd be az adót is helyettem pls.
#11 ha ennyire imádod őket, költözz oda hozzájuk, közéjük, és oszd szét a pénzed köztük. Vagy ennyire nem vagy akkora SJW kereszteslovag, csak a monitor mögül jár a szád?
Nosza, zárkóztasd fel őket, aranyapám, mi tart vissza? De ne várd már el másik X csilió embertől, hogy szeresse meg őket. A mínuszt pedig helyből adtam is neked.
Kanada már túl nagy hal a jogvédőknek, vele nem mernek kekeckedni
csak itthon nagy a pofájuk, itthon tudják osztani az észt
akkora elánnal, hogy nekik már semmi sem marad. Szánalmas hányinger
nyúlbéla alakok mind a jogvédősködők.
A 11. válaszadó meg tőlem is kapott mínuszt.
a hazai jogvédők túl kicsik, nem mernek kötekedni Kanadával
ahogy előttem írták
na meg odakint mások a törvények, Kanadában ha betörnek hozzád, fejbe lőheted shotgunnal
idehaza pedig kb. azt tesznek a rétinégerek amit akarnak, rájuk nem vonatkoznak a törvények
néhány sötét idióta még védi is őket (mint a 21:22 válaszadó) vagy érdekből vagy a kímélet fejében
kipaterolnám egy szabocsi faluba az ilyen nyomorékot, imádja csak őket testközelből, nyalja ki a seggüket hogy csillog-villog már mint a legtüzesebb drágakő
én is nyomtam neki mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!