Romániában hogy hogy nincs ekkora probléma a cigányokkal?
Úgy értem, ott él Európa legnagyobb cigány közössége (kb 2 millió fő), mellette 16 millió román.
És sosem hallok vagy olvasok olyat, hogy akkora probléma lenne velük. Bár igaz, hogy a romániai cigányok kb 80%-a Erdélyben él.
Miért van ez?
Miért nem hallani ott semmit?
"Jó, akkor legyél boldog. Úgy van, ahogy te mondod, igazad van. Gondolom te is belső-ázsiai vonásokat hordozol(húzott szem, sötétebb bőr...), mert ugye az őseid onnan jöttek és nem keveredtek senkivel. Belátom, igazad van. Gondolom a vezetékneved sem németes, szlávos hangzású."
Ez az egész "húzott szem, sötétebb bőr" egy hatalmas tévedés.
1. ha finnugorok vagyunk, akkor a finnek miért nem vágott szeműek és sötét bőrűek? Miért? Hiszen nem keveredtek a sem a szlávokkal, sem a németekkel, de megsúgom: még a többi környező néppel sem. Olvass utána.
2. ha indoiráni néphez tartozunk (sémi nép) akkor miért kellene vágott szeműek legyünk? Talán a perzsák vagy a németek (melyek az indoiráni néphez tartoznak) vágott szeműek és sötét bőrűek lennének?
És igen, büszke vagyok arra, hogy mint írtam iratokkal tudom igazolni, hogy csak magyar (és ebből érthetően csak magyar nevű) őseim voltak. Sajnálom, ha ez számodra felfoghatatlan.
"Romániában hogy hogy nincs ekkora probléma a cigányokkal?"
Mert ott nem rinyálnak a zsidók hogy van csendőrség.
Maros megyében kihívták a csendőrséget, hogy tegyen rendet a cigányok között. Ezek vasrudakkal két csendőrt megsebesítettek, mire a csendőrök az egyik (cigány) elkövetőt lelőtték, aki a helyszínen életét vesztette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!