Mit csinál George Bush mióta nem ő az elnök?
16:09
Vak vagy, ha nem látod az USA jótékony szerepét Afganisztánban vagy Irakban.
Nem érdekel miért mentek ki, nem érdekel miért harcolnak ott, legyen az a terror elleni háború, megelőzőcsapás, vagy épp a nevetséges olaj-elmélet, de egy biztos: emberi jogokat és törvényt visznek azokba a segglyuk országokba, amiért hosszútávon mindenki hálás lehet - ők is, mi is.
Lehet, hogy egyike vagy azoknak a nagyokos embereknek, akik amerikai intervenciót vártak volna 56ban a szovjetek ellen. Na úgy képzeld el, hogy az 56os szovjet megszállás alatt lévő Magyarország egy rohadt Disneyland, emberjogi és szabadsági világfellegvár ahhoz képest, ami a háború előtt Afganisztánban vagy Irakban volt.
Ha te nem így gondolod, akkor kérlek tájékozódj vagy menj ki és élj ott egy pár évet.
Keveset tudok Bush kormányzásáról (többet, mint itt a többség, ebben biztos vagyok), nem szimpatikus, nem is őt védem, de ti csak ok meg informálódás nélkül utálkoztok össze-vissza, valahogy úgy, mint a vallási fanatikus terroristák.
az ő határozottsága...szerintem is...én is határozott tudnék lenni, ha megmondanák, hogy mit KELL csinálnom.
Igen, sok "problémát" meg tudna oldani, például elintézné, hogy a magyarok gyorsabban fogyjanak és hívná a csillagos barátait betelepülni.
Kelj fel a mátrixból és csak aztán írj ilyeneket, hogy Bushhal jobb lenne a helyzet.
pedig most itt egyedül ő segíthet sztem ...
és én nem mondtam h a csillagbörtönből ki kell enegedni mindenkit csak felül lehetne bírálni h akiket feri csukatott le azokat ki lehet engedni, ennyi
"""Ennyit az amcsik világcsendőri szerepéről....
Mindenhova bevonulnak erőszakkal megdönteni a nekik nemtetsző rendszert"""
Igen, ezt kellene tenniük ! De mégse teszik sajnos, pedig nagyon sok helyre bevonulhatnának!!!!
19:51!
Akkor mivel jobbak a Szovjeteknél vagy Hitleréknél?
Ők is csak a béke miatt rohanták le a nekik nemtetsző országokat nem?
Bevonultak,megdöntötték az ottani kormányt,megszállták az országot és szeparáltak egy bábkormányt az ország élére.
De legalább a németek és az oroszok egy ideig rendet is tudtak teremteni ahova bementek.Ellentétbe az amcsikkal.
Különben is,az USA ENSZ szabályzatot sért mikor mondvacsinált okokkal rohanja le más országokat és erőlteti rájuk a maga rendszerét.
Ugyanis a nemzeteknek joguk van eldönteni hogy milyen rendszerben akarnak élni.Az USA ezt a jogot veszi el az idegen országoktól.
Nyisd ki a szemed!Amerika nem humanitásból rohanja le az idegen államokat hanem gazdasági érdekből.Ugyanis kellett nekik az iraki olaj.
"Ugyanis a nemzeteknek joguk van eldönteni hogy milyen rendszerben akarnak élni.Az USA ezt a jogot veszi el az idegen országoktól. "
nagyon jól teszi !! Csak nem elég kemény, ugye nincs ott se Szudánban se Iránban .... úgyhogy lenne mit tenni az ilyen idióta országokkal.
Itt fizetett flame-keltők vagy agyi fogyatékkal rendelkezők is vannak? Még hogy usa jó meg bush jó...chö
A gazdasági érdek nem csak olajból áll. Lőszer, fegyver, ilyenolyan járművek. Ezeket elő kell állítani és egyesek-többesek nagyon jól járnak vele...
Le lehet hurrogni meg pontozni, előre is köszönöm ha nem értenek velem egyet, az visszaigazolás hogy igazam van :-)
ezek szerint akkor teljesen oké minden iránban és szudáénban pl és nem is kellene beavatkozni? az idióták öldössék cak egymást a hülyeségeik miatt és akasszák fel a tizenéves gyreekeket minden faxságért csak mert a korán ???? te nagyon okos, az usa legalább poróbált némi civilizációt vinni pár országba, az más kérdés, hogy olyan szinten vannnak ezek, hogys nem sok eredménnyel mert egy évezred se lenne elég talán hogy ezek sötétsége valamelyest is enyhüljön.
Szóval keményebb fellépst kellene követelni, és ide is vonuljanak be ! Mindenki követekli gyurcsány elfogását aztán meg mégse, na pl. azt is meg lehetne oldani, független amerikai bíróséágok döntenének, nem a kedves magyar bíróság, ill. eleve bíróságig ügy nem is kerül mert csírájában elfojtanak bármilyen eljárást, ez egyértelm.
Pomnt emiatt kellene átvenni a hatalmas átmenetileg az USA-nak, ezeket nem szabad hagyni itt tovább rabolni !!!
Gyerekek, nem kell egymás torkának ugrani, csak egyszerű kérdés volt!:D Furcsa, hogy ti ebből is képesek vagytok vitát kreálni...
Amúgy az első válaszolónak üzenném, hogy nem aggódom... :D
Köszönöm annak, aki tényleg válaszolt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!