Izrael és Irán tényleg ki fogja robbantani a 3. világháborút?
Az amerikai választások miatt most az USA nem valószínű, hogy Izrael-nek asszisztál egy offenzívához, de Izraelnek van fél-egy éve míg az Irániak legyártják az atombombát. Ha Izrael megelőző támadás címszó alatt nekiugrik az iráni atomlétesítményeknek, akkor szerintem nagy a sansz arra, hogy a többi iszlám ország sem marad tétlen.
Küszöbön vagyunk egy nagyobb háborúnak? Hogy látod?
Világháború azt jelenti, hogy a világ egy jó része részt vesz benne.
Szerintem pusztítsa el egymást Irán, Izrael és az USA! Megleszünk valahogy nélkülük!
Ha megtámadják Iránt, az akkor is lokális háború marad.
Egyik ország sem avatkozna be Irán oldalán.
Ugyan úgy egyedül maradna, mint Szerbia 1999-ben, Irak 2003-ban, Líbia 2011-ben.
Hát érdemes előbb úgy választ a adni a kérdésre, ha előtte egy kicsit utána néztek a témának, geopolitikai kérdések a Közel-Keleten és hasonlók.
Én már régóta kutatom a témát és sokan mások is hasonló véleményen vannak, hogy bizony ez egy reális veszély. Irán mögött ott van Kína és Oroszország és hajnalodóak beszállni a háborúba Irán mellet és ezt meg is ígérték többször is. Az usa és Izrael közötti civakodás csak egy álca taktikai trükk, ami majd később kap értelmet. Úgyhogy folyik a háborúért való asszisztálás csak a függöny mögül. Ez az Iráni ügy meg nem az atombombagyártásról szól....rezsimváltást akarnak Iránban is úgy ahogyan korábban Líbiában és sok más országban már megtették. Minden ország ellen háborút indítanak, amelyek még nem tartoznak a nyugati nemzetközi pénzügyi körök fennhatósága alá. ide kapcsolódóan figyelmedbe ajánlom a következő videót: http://www.youtube.com/watch?v=eDQKOgaX-OY
Ez egy hosszú idők óta tartó háború és nem a nukleáris fegyverekről szól az a fedősztori Szíria félig meddig kész azután jön Irán, amivel kiugrasztják Kínát is és ez a legfőbb cél. Üdvözlettel [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!