Kanada milyen feltételekkel enged meg egy magyar állampolgárt dolgozni?
Nem hiszem hogy a Kanadaiak utálnának minket ők is tudják hogy milyenek a romák és tudják jól hogy ők az egész világban ilyenek.(különben is más országokból is mentek oda romák nem csak innen és szerintem inkább sajnálnak minket mint hogy utálnának.)Különben is Kanadánál befogadóbb országot én még nem láttam ha valaki tisztességesen akar dolgozni akkor azt megbecsülik és meg is fizetik.Amúgy pedig a kanadába minden országból vándoroltak és pl:Torontoban már lassan a fehér ember lesz a kisebbség.
De sajnos elég nehéz kijutni kell hozzá :
-jó angol és/vagy francia nyelvtudás
-Hiányszakma
-a hiányszakmában legalább 3 év munkatapasztalat.
-jó életkor mert általában a 25-35 év közöttiek több pontot kapnak.
-Ha ezek meg vannak akkor 2-3 év mire eldöntik hogy mehetsz-e dolgozni kanadába vagy nem.
A hiányszakmák pedig a következők:
-pincér,szakács,pék,(vendéglátás)
-orvos,ápoló,nővér,tudós,tanár,
és van egy pár szakma még amiket nem tudok de gondolom hogy villanyszerelő stb....
De általában kanadába a diplomásokat szokták beengedni sőt néha csak két diplomával lehet bejutni de attól függ milyen diplomád van mert ha az előbbi hiányszakmákból van valamelyik akkor elég egy diploma is de ha biztosra akarsz menni akkor diploma mellé tanulj még valami másik szakmát/szakmákat is.
Sok Sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!