Akcióba lépett az erős örmény lobbi az USA-ban Magyarország ellen. Mire lehet számítani?
Figyelt kérdés
Örmény lobbi az USA-ban azt akarja elérni, hogy büntessék meg Magyarországot.
Milyen büntetés? Ugye az USA nem szándékozik katonailag beavatkozni Magyarország ügyeibe vagy ilyesmi? Mert úgy tudom, hogy az örmény lobbi az egyik legerősebb az USA-ban.
Milyen büntetés lehet?
(ha jól tudom ez a Mo.-Azerb.-Örményo. ügy az amcsi elnökválasztáson is téma lesz !)
2012. szept. 13. 21:22
11/13 anonim válasza:
Az örmény lobbi a zsidó után a második legerősebb az USA-ban. Nem Magyarországot kellene megbüntetni egyébként, hanem Orbánt, illetve a kormányt. Pl. ne fogadják a Fehér Házban (bár már így sem fogadják jó ideje, ha megfigyeltétek), ne vegyék komolyan a megnyilvánulásait, nézzenek át rajta a közös konferenciákon. Bízom abban, hogy bölcsek lesznek, az örmény elnök első nyilatkozata a magyar zászló elégetése után az volt, hogy nem a zászlót kellene meggyalázni, mert az nem a magyar kormány szimbóluma. Orbán abban a pillanatban egy parányi törpévé alacsonyodott a kaukázusi politikusok mellett...
12/13 anonim válasza:
Örményország állítólag Oroszország szövetségese, Azerbajdzsán az USÁ - é, akkor az örmények miért az oroszokkal szövetkeznek, ha van ilyen lobbi?
13/13 anonim válasza:
Az USA-ban MINDENFELE lobbi van. Magyar is, es nem is gyenge. Biztosan ok is lepnek, es megprobaljak semlegesiteni az ormenyek hatasat.
En egyebkent nem ertem, hogy egyesek mit gyulladnak be mindjart. Magyarorszag is letezik, es politikaulag nem is gyenge, ne csinaljatok mar be a gatyeszba!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!