Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek néhány...

Mi a véleményetek néhány USA-ról szóló cikkről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. szept. 5. 22:44
 1/5 A kérdező kommentje:

És még erről.

[link]

2012. szept. 5. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Világhelyzete blogspot? Tudnál olyan helyről idézni, ahol nem arról beszélnek, hogy a Tisza azért száradt ki, mert Chemtrail-csíkkal permetezik Magyarországot és a Nemzetfejlesztési Minisztérium pedig rossz jogszabályt alkalmazna?
2012. szept. 5. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem olvasod el a cikkeket amiket linkeltem, amikben külföldi oldalakra hivatkozik forrásként?

Egyébként nem szoktam komolyan venni a cikkeiket, amik nincsenek rajta az infowars honlapon.

De egyébként a te dolgod.

2012. szept. 6. 05:45
 4/5 A kérdező kommentje:

A másik kettő mellett ez a legérdekesebb.

[link]

2012. szept. 6. 05:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Infowars? Na ne! Alex Jones egy szarkeverő! Pl. arra hivatkozik, hogy az állítólagos elit sátánimádó, már eljárnak néhanapján egy régi kánaánita rituáléra. Arról már gyakran nem beszél a kis szemét, hogy kik voltak a kánaánita istenek. Megemlíthetné Ba'al mellett például El-t és Yahwet is. Ugye milyen ismerős nevek?! Még véletlenül sem ebből alakult ki a zsidó vallás! Az ő képzeletbeli istenkéje (a zsidó és keresztény isten) is "onnan" származik.

Állandóan hazudik ez az ipse. Kíváncsi vagyok mennyit keres a hülyeségeivel...

2012. szept. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!