Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ti is röhögtök, amikor egy...

Ti is röhögtök, amikor egy magyar azt mondja, hogy a szlovákiai emberek mind kulturálisan fejlettebbek, nyugatiasabbak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

"#4 egy kis p.cs vagy, ez ezerszer jobb hely (lehetne) t"

Igen, Albánia is egy fejlett nyugati állam lehetne, de nem az.

2012. szept. 5. 03:10
 12/23 anonim ***** válasza:
15%

"Én akkor röhögök, amikor ezt a porfészket (Kárpát-medence) nevezik a világ közepének."

Akkor mért nem költözöl innen minél messzebb?

2012. szept. 5. 06:21
 13/23 anonim ***** válasza:
38%

Én azon röhögök aki szerint van olyan magyar ember aki ezt mondja!!!

De linkeljél már cikket vagy videót mert szerintem a kérdésed célja egyszerű provokálás!

Mint amikor beírogatnak álkérdéseket hogy "mi a véleményed ha a román/szlovák, szerb stb nemzetek szidnak és alsóbbrendűnek neveznek minket " vagy "mi a véleményed amikor magyarok istenítik a romákat és lenézik a magyarokat"!

Őszintén nem is értem hogy ekkora kamu kérdéseket hogy lehet engedni!

Utoljára a "DK és a Jobbik között vacilláltam mert imádtam Gyurcsányt de most csalódtam a DK-ban mert elitélte a nácikat"...

Vagy lehet csak tizenéves kisiskolások írogatnak ide?

Vicc...

2012. szept. 5. 07:56
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is vicces. Viszont szerint nem is rosszabbak bármelyik - akár a magyar - más nemzetnél. Az szintén szánalom, amikor a Kárpát-medencét titulálják valami szent, szakrális, univerzális helynek, mert itt a szívcsakra (amelyen a dalai láma jót mulatott egyébként). De ugyanilyen szerencsétlennek tartom a rovásírást erőltetőket is - a lakosság több mint 90%-a azt sem tudja melyik irányból kell olvasni...
2012. szept. 5. 07:59
 15/23 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__3..

" A szlovákiai emberek szerintem mind anyagiakban, mind kulturálisan fejlettebbek, nyugatiasabbak. Nálunk nagyon Kelet-Európai gondolkozásúak az emberek. (Főleg vidéken /Borsod, Szabolcs, Nógrád, Baranya, Jász-Nagykun-Szolnok...stb./

A válaszíró 40%-ban hasznos válaszokat ad."

Ezen röhögtem. Kedves Zoli.

2012. szept. 5. 08:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sírok amiatt, hogy olyan embertársaim vannak, akik ilyesmit egyáltalán megfogalmaznak. Sírok az emberi butaság, a gondolatnélküliség ilyen sivár és határtalan voltán.

Ugyan mik azok a kritériumok, amelyek alapján valaki nagy mellénnyel ki meri jelenteni, hogy melyik nép - az egész nép! - fejlettebb, vagy fejletlenebb? A butaságon kívül ugyan honnan veszi valaki a bátorságot, hogy népek felett ítélkezzen?

2012. szept. 5. 08:33
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
Kárpát medencére azt mondani h. porfészek ... az nagyon keveset látott még a világból :) ironikusan még pozitív jelzőként is lehetne értelmezni hiszen ahol a por összegyűlik ott az élet is hamarosan megjelenik ... szal valóban az egyik legtermékenyebb közegről beszélünk :)
2012. szept. 5. 12:05
 18/23 anonim ***** válasza:
34%

attól h. te nem ismered, h. miaz a rovás és így elítéled, azzal csak magadat minősíted, hiszen úgy fogalmaztál meg róla véleményt, h. nem is ismered ...

tessék utána nézni honnan ered milyen idős és h. milyen írás képekkel rokoníthatóak biztosan állíthatom h. még a római koroktól is idősebb ez az íráskép! gyönyörű bizonyíték erre a római számok és székely rovás számok azonossága ... a rovás pedig azonosítható a korai főniciai , ógörög, ótörök és etruszk írás jelekkel .. érdekes kutatási terület azt gondolom

2012. szept. 5. 12:10
 19/23 anonim ***** válasza:
43%

"Ti is röhögtök, amikor egy magyar azt mondja, hogy a szlovákiai emberek mind kulturálisan fejlettebbek, nyugatiasabbak?"

Igen. De azon is sírva nevetek, amikor valaki a magyarokról mondja azt, hogy istencsászárok vagyunk.

2012. szept. 5. 20:24
 20/23 anonim ***** válasza:
47%

" hiszen úgy fogalmaztál meg róla véleményt, h. nem is ismered .."

Akkor reméljük te a magyar helyesírásról nem akarsz véleményt formálni.

2012. szept. 5. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!