Franciaországban a bevándorlók franciáknak tartják magukat?
Pl akik francia anyanyelvűek, de Afrikából jöttek. Vagy az arabok Algériából.
Hogy viszonyulnak a bevándorlók a franciákhoz, és magához a francia államhoz?
Révén, hogy nagyon sok a bevándorló Franciaországban, ezáltal nagyon nő Franciaország népessége.
Hogy van ez? Mert nagyobb zavargás ott nem volt, mint Angliában.
Mert hallottam hogy az arabok, afrikaiak is franciáknak vallják magukat, Franciaországinak, ez tényleg így van?
Ők nem tartják magukat algériainak, Malii-nak hanem FRANCIÁNAK?
És ugyanúgy viselkednek és büszkék a nemzetükre mint a franciák?
"Hogy viszonyulnak a bevándorlók a franciákhoz, és magához a francia államhoz?"
Franciának vallják magukat - persze kivétel biztos van. Azt kell tudni, hogy Franciaországban a nacionalizmus is másképp működik, mint itt. Hallottam olyan esetet, amikor franciául tudó magyar kérdezte a francia rendőrt, hogy mi van az arabokkal. A rendőr válasza az volt, hogy itt nincsenek arabok (francia mindenki aki állampolgárságot kapott és ehhez szentül tartják is magukat.) Persze a történet hitelességét nem tudom alátámasztani, de az tény, hogy náluk aki állampolgár az francia és kész.
"...ezáltal nagyon nő Franciaország népessége."
Nem csak! Franciaországban az etnikai franciák is gyarapodnak, egyedülálló módon Európában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!