Szerinted Izrael megtámadja Iránt?
Vagy az USA-ra hagyja?
Milyen következményei lehetnek egy esetleges háborúnak?
Mely országok csatlakozhatnak a háborúhoz?
"Szerinted Izrael megtámadja Iránt?"
Szerintem nem.
"Vagy az USA-ra hagyja?"
Nem hiszem, hogy az USA hagyná; de azt sem, hogy ez Izraelt érdekelné, ha a léte függne ettől.
"Milyen következményei lehetnek egy esetleges háborúnak?"
Semmilyen, soha nem is volt szó háborúról! Iráni atomlétesítmények lebombázása volt tervben, de nem hinném, hogy sor kerülne rá.
"Mely országok csatlakozhatnak a háborúhoz?"
Nem hinném, hogy háborúvá fajulna, okosabbak annál mindkét oldalon.
Ezzel kitörne a harmadik világháború
első oldal: Irán, Kína, Oroszország, MAGYARORSZÁG (a kínai katonai szerződés miatt leginkább+ olaj), Dél-Korea, Japán, Törökország....
második oldal: Izrael, USA, Észak-Korea, Szíria....
#3-as:
rég röhögtem ekkorát!
Köszi!
"első oldal: Irán, Kína, Oroszország, MAGYARORSZÁG (a kínai katonai szerződés miatt leginkább+ olaj),"
A mi van??? Milyen kínai katonai szerződés???? Amúgy meg, NATO tagok vagyunk, még mindig.
"Dél-Korea, Japán, Törökország...." Na ne... Ez most komoly?
"második oldal: Izrael, USA, Észak-Korea, Szíria...."
USA és Észak-Korea, mint szövetségesek??? Ej, hogy mik vannak!!
#8 írja: "Mivel szerintem Izrael kb annyira jelentős mint Magyarország.Ezért nem nagyon hiszem,hogy bárkit megtámadna mondjuk az USA támogatás nélkül."
Hát barátom, te sem vagy túlságosan otthon nemzetközi politikában. Izrael már egyszer sz@rrá verte a szomszédos országokat, mikor azok egyszerre rátámadtak, méghozzá pár nap alatt. Izrael kétségtelenül a világ egyik legütőképesebb haderejével rendelkezik. Ha egyedül megtámadnák Iránt, én nem a perzsákra fogadnék. Persze nyilván beavatkoznának mások is, és ez döntené el a dolgot, de kétlem, hogy Irán javára.
Egyelőre csak azért nem támadnak, mert van más bajuk is, és egy ilyen háború óriási emberi és anyagi áldozatot követel.
tomala
Szerintem nem sok esélye lenne Iránnal szemben egyedül.
Ha azt veszem alapul, hogy több tucatszor akkora ország mint Izrael. Ameddig Iránnak egy kb Magyarország méretű országot kellene támadnia, addig Izraelnek egy kb 80x akkora területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!