Kínában és Észak-Kóreában is tiltott a sátánizmus?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 16:36
2/12 anonim válasza:
Észak-Koreában csak akkor, ha hosszú ó-val írod.
3/12 A kérdező kommentje:
hát még a buddhizmus is be van tiltva akkor kínában? azt hittem kína állami vallása a buddhizmus!!!
2012. júl. 25. 18:02
4/12 anonim válasza:
Kína kommunista ország. Annyira rühelli a buddhistákat, hogy a '40-es években Tibet megszállásakor egymillió tibetit irtottak ki és nyolcezer kolostort romboltak le.
5/12 A kérdező kommentje:
hát nagyon gonoszak voltak!!!! ezért isten meg fogja remélem bűntetni kínát és egy aranyuk sem lesz a zolimpián.
átkozzuk el kínát, hogy ne nyerjenek semmit az olimpián!
minél többen átkozzuk, annál nagyobb lehet a hatása!
2012. júl. 25. 18:05
6/12 anonim válasza:
Mit szedsz? Adhatnál belőle nekem is...
7/12 anonim válasza:
"ezért isten meg fogja remélem bűntetni kínát és egy aranyuk sem lesz a zolimpián."
Ezen valamiért nevettem.
8/12 anonim válasza:
Jó, de most mit vársz egy sátánista tizenévestől? :D
9/12 anonim válasza:
"zolimpián"
Nincs is Zolim főleg nem a piába.
10/12 anonim válasza:
# 8/9!
Sátánista tizenéves, de Isten büntetését várja a kínaiakra, amiért tiltanak egy istenkép nélküli vallást(buddhizmus). Egyre jobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!