Szíria és Nyugat vs Kelet?
Az utolsó bekezdésről mi a véleményetek?
Egyébként nem röhej már tényleg hogy pár tucat ember szórakozása miatt szívunk ennyien a Földön?
Sosem fogják belátni az emberek hogy folyamatosan a vezető szerepbe kerülő réteg miatt szív mindenki?
Miért nem tudunk soha kiválasztani olyanokat, akik képesek lennének normálisan irányítani a társadalmat?
Hallod, én úgy tudom, hogy a sajtónak, az újságíróknak az általuk megírt cikkeknek, pártatlanoknak kell lennie...!!!!
Nézz meg bármilyen hírportált, vagy újságot...újságírók, nem írják le, nem írhatják le véleményüket...
Ezért ez a cikkíró, egyenlő egy agyilag elmaradott emberrel...
Én azt tanácsolom neked, hogy felejtsd el a jobbikos portálokat...mert amiket írnak, kb 95% hülyeség, kitaláció, és hazugság...
A jobbik elveszítette a szavahihetőségét...annyira ellene van a zsidóknak, melegeknek...stb és még is köztük vannak a melegek meg a zsidók....erről ennyit...
Nekem eddig ez a legszimpatikusabb elemzése a szíriai eseményeknek és az elemző sem akárki, hanem egy szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!