Ti támogatnátok az Európia Egyesült Államokat?
És ha ez létrejönne..
Akkor nyilván egységes időzóna lenne mert még van ahol nincs egységes időzóna európában és ha ez beteljesülne hány óra időtolódás lenne szerintetek?
Illetve Amerika ahhoz mit szólna hogy a Egyesült Államok neve benne lenne?
hát ez mondjuk igaz..
mondjuk német lenne a közös nyelv? Csak erre tudok gondolni.. mert hát ugye németország az eu központja..
Áhh de az usa az amerika nemzet angol nyelvvel rendelkezik mindenki
itt meg össze vissza..
tényleg igazad van.. né sem értem..
"Akkor nyilván egységes időzóna lenne"
He? Nincs olyan ország a Földön ami több időzónán nyúlna át, és mégis egységes időzónát használna.
"Akkor nyilván egységes időzóna lenne"
Az USA-ban sincsenek egységes időzónák, de még Oroszországban sem. A nagy országok közül egyedül Kína tudta megcsinálni az egységes időt.
"Amerika ahhoz mit szólna hogy a Egyesült Államok"
Szerintem nincs copyright a néven, innentől kezdve nem hiszem, hogy bármi problémájuk lenne. Amúgy az elnevezés teljesen irreleváns, az USA is szövetségi köztársaság, és Németország is, csak az egyik United States, a másik meg Bundesrepublik.
"mondjuk német lenne a közös nyelv"
Ha létrejönne ez az állam, nem hiszem, hogy az egységesítés és a sablonosítás ilyen téren a tervek közt lenne. Szerintem minden, országokban beszélt nyelv hivatalos nyelvként szerepelne, esetleg tartományi szinten (mai országok) lennének szabályozva ezek a dolgok.
"Áhh de az usa az amerika nemzet angol nyelvvel rendelkezik mindenki
itt meg össze vissza.. "
Ebben igazad van és sokan pl. ezért ellenzik az USE-t. Amerikában nem akkora a kulturális sokszínűség, az emberek ősei különböző országokból érkeztek ugyan, de ma már teljesen összeolvadt az összes jellegzetesség.
"hát úgy értem az időzónát hogy amerikába most -6 órával kevesebb idő van :D"
A következő időzónák vannak az USA-n belül:
Alaska Daylight Time, AKDT -- UTC-8
Pacific Daylight Time, (USA) PDT -- UTC-7
Mountain Daylight Time, (USA) MDT -- UTC-6
Central/Eastern Daylight Time (USA) CDT -- UTC-5
Innentől nem értem, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!