Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Nyugat Európában élő bevándo...

A Nyugat Európában élő bevándorlók hogyan viselkednek?

Figyelt kérdés

A Nyugat Európában élő bevándorlók hogyan viselkednek?

Gondolok itt pl:négerekre,arabokra,stb

Be tudnak illeszkedni vagy ott is olyan problémások mint itt a romák?

A németek,angolok,franciák stb hogyan állnak a bevándorlókhoz?

Volt már lehetőségetek megismerni ottani bevándorlókat?

2012. jún. 20. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Némelyik be tud , némelyik nem.

Sok muszlim azért megy ki hogy európaiként éljen.És hogy ihasson alkoholt meg egyebek, mert náluk tilos.

Vannak nagyon intelligens és kulturált muszlimok is és vannak fundamentalisták is.Szerencsére a fundamentalisták nincsenek sokan.

2012. jún. 20. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Szélsőséges példa Norvégia, ahol Breivik megmutatta mennyire tolerálja a bevándorlókat.
2012. jún. 20. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahol sok van valamiből, pl. arabokból ott ugyanúgy viselkednek, mint ahonnan jöttek. Az európaiak között az itteni szabályok szerint, egyenlőkként beszélnek a nőkkel meg minden de egymás között arabul, arabként viselkednek, járnak a minaretekbe, megvannak a boltjaik, húsüzleteik, a saját közegeik. Soha nem fognak integrálódni.

De sok szempontból kulturáltabbak, mint mi, szóval ez talán nem is baj.

2012. jún. 20. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Közvetlen személyes tapasztalatom friss vagy másodgenerációs bevándórlokkal nincsen . De én olyanokat hallottam és olvastam , hogy többségében nem feltétlen szorgalmasak és toleránsak . Nyugat-Európai szélsőséges pártok is azért tudtak megerősödni , mert a külföldiek elveszik a kevés munkahelyet , nem próbálják kellő képpen magukévá tenni a kulturát . Breiveik tényleg egy őrült , de Norvégiában nem cigánybűnözés a téma , hanem a muszlimoké . Például a muszli férfiak helyi nők iránti szexuális zaklatásaik száma kiemelkedő .( A fő oka hogy nem tisztelik azokat , akik nem hordanak kendőt ) Szerintem ez leginkább az utobbi 20-30 év bevándorlóit jellemzi leginkább mert akkor tájt indult el a rohamosabb érkezésük . Németországban többnyire sikeresen letelepedtek a muszlimok , Franciaországban is reletíve sokan vannak , de ott valamivel komolyabb korlátozásokat vezettek be velük szemben , ott a régebben érkező fekete-afrikaiak sikersebben eltudzak helyezkedni . A Skandináv országok toleraciájával , is rendesen élnek .
2012. jún. 20. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos nem úgy mint a cigányok
2012. jún. 20. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet altalanositani.

Nekem kulonbozo europai orszagokban volt veluk kapcsolatom, elsosorban arab muszlimokkal.

Hogy tenylegesen forrasai lesznek-e a feszultsegnek, az szerintem 3 tenyezotol fugg:

az Europaba erkezes eredeti celja,

hogy az adott helyen hanyan vannak a muzulmanok,

es a befogado orszag polgarainak viszonyulasa.

A legnagyobb reszuk gazdasagi megfontolasbol jott Europaba, bar talalkoztam olyanokkal is, akik szent kotelesseguknek erzik az iszlam terjeszteset, es ennek elosegitese a celjuk (ok hosnek tekintikmagukat, hogy vallaljak az "onkentes szamuzetest" Allah erdekeben).

Egesz mas a viselkedesuk a letszamtol fuggoen. Ha a kornyeken keves a muzulman arab, akkor altalaban gyengenek erzik magukat, es nincs veluktul sok baj.

Ha sokan vannak, akkor erosnek erzik magukat, es felhaboritja oket minden "korlatozas". A teljesen atlagos nyugati viselkedest is korlatozasnak erzik ilyenkor, minden olyant, ami nem az o kulturajuk szerint tortenik. A legmelyebb sertes szamukra, ha "idegenkent" fordulnak felejuk. ("Allach minden ember szamara teremtette a foldet es a napsutest, miert gondolod, hogy ez a fold a tied es nem az enyem" - Azt elfelejti, hogy nem az Allach altal teremtett "fold" miatt jott ide, hanem az europai ember altal teremtett gazdasagi helyzet miatt.)

A letszam megiteleseben az is eros szempont, hogy a politikai iszlam mennyire kepes hatasa ala vonni oket. Ha igen, akkor itt alakul ki az "Europaban szuletett muzulman terrorista" esete.

A befogado orszag polgarai szerintem mindenutt lenezik oket valamilyen mertekben. Hogy ez mennyire kap hangot, az megintcsak a bevandorlok helyi szamatol fugg.

2012. jún. 21. 05:45
 7/9 anonim ***** válasza:

A muszlim és fekete bevándorlók hódítókként érkeztek és érkeznek Európába, némelyik ki is jelentette, hogy ez a célja,

pl. be akarják vezetni a saríát Angliában.

Nem csak tankokkal lehet hódítani, hanem a nőik hasával is, hogy teleszülik nem kívánatos gyerekeikkel a fehér emberek Európáját.

Csak azt várják, hogy többségbe kerüljenek. 2029-re várják a robbanást,akkortól jaj a fehér embernek, hacsak nem tesznek addig ellene valamit.

2012. jún. 22. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Európa a fehéreké... szóval vagy hazatakarodnak, vagy mi takarítjuk ki őket.
2012. nov. 17. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Na 2 rasszista :D Breivik követő
2012. nov. 19. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!