Oroszorszagban sok a szelsö jobbikos?
:D:D:D Ismersz te egyáltalán muzulmánt? Láttál már muzulmánt? Okozott bármilyen sérelmet neked muzulmán? Ért már hátrányos megkülönböztetés muzulmán miatt? Tudod egyáltalán, kik azok a muzulmánok?
Vagy csak egy valaki által kreált ellenséget utálsz, mert valamit mégiscsak könnyebb utálni, mint magunkban keresni a hibát?
te hány éves vagy, kérdező?
tényleg, láttál már muzulmánt? :)
"szélső JOBBIKos" :D Oroszországban.... pfff..
Kérdező: olyan vagy, mint egy faék. Egyszerű...
Felírhatjuk a sorba:
-szlovákok
-románok
-IMF
-EU
-kommunisták
-zsidók
-liberalisták
-bal oldaliak
-franciák
-tőkések
-romák
-diplomások
-munkanélküliek
-nyugdíjasok
-NATO
+ most már muzulmánok is.
"Elnyomjak a keresztenyeket ezek a patkanyok.Utalom öket es nekem van miert utalnom öket!!"
Mi van?! Én nem tudok túl sok használatban lévő mecsetről Magyarországon. Az meg pláne nyílvánvaló, hogy a másik vallását tiszteletben tartja mindenki Magyarországon (de máshol is). Ha te annyira kereszténynek érzed magad, javaslom olvasgass egy kis Bibliát meg járj templomba, majd talán megváltozik a véleményed az "utálatról"...
Kérdező, én gyerekkorom felét Berlin egyik olyan negyedében töltöttem, ahol az osztályok legalább felét bevándorlógyerekek alkották, amiből legalább 4-5 török, + néhány más nemzetiségű muszlim volt. Volt, hogy erőszakoskodtak a németekkel és az európaiakkal (velem, meg pl lengyelekkel is), ez viszont nem a vallás, hanem a hiányos nevelés miatt volt és ettől nem utálom kollektívan a muzulmánokat. Magyar is, német is lehet ugyanúgy tuskó, vallástól függetlenül.
Az meg, hogy korlátozzák a keresztényeket, mi? Te az vagy? Mert Európában a nagy többség nem az, hiába vannak sokan megkeresztelve, ha utána be nem teszik a lábukat a templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!