Egyik sem: mindkettő élén olyanok állnak akik szívesen tönkre vágnák Európát (szóval a bel-élet ott is csak silányabb lenne).
2012. máj. 9. 10:09
12/18 anonim válasza:
Amennyire tudom az Oroszoknál éves szinten több száz külföldit ölnek meg csak azért mert nem oroszok. Gyakran fordul elő, hogy elrabolják a bevándorlókat majd lefilmezik az aktuális kivégzést a zászlóik előtt. Putyin egy eléggé undorító alaknak tűnik a maga KGB-s múltjával, nemrég pedig azt nyilatkozta, hogy mindig is nagy keresztény volt. Hogy a kettőt hogyan tudta összeegyeztetni azt nem tudom.
Szóval maradnék Berlinnél.
2012. máj. 9. 12:59
13/18 anonim válasza:
Haljak inkább itthon éhen, mintsem hogy külföldre kényszerítsenek.
2012. máj. 9. 13:12
14/18 anonim válasza:
Megmondom hogyan: a vallásos szekták manipulálják és tartják magukban a világot évszázadok óta. Hisz egy egyszerű ember nem törődik olyan dolgokkal amiben a hatalom a kulcsszó, inkább éli a maga egyszerű életét ami boldogítja, közben észre sem veszi hogy vannak körülötte gonoszak akik meg irányítani stb akarják őt.
2012. máj. 9. 13:17
15/18 Valaki0702 válasza:
Moszkva de én inkább Budapestet választanám vagy talán Győrt!
2012. máj. 9. 15:09
16/18 anonim válasza:
Egyik sem. Ha választani kéne, akkor valami délnémet kisváros Baden-Württembergben vagy Bajorországban, ami nem "melegfőváros" és "multikulti", de nem is ölik meg az embert, csak mert nem helybéli.
Arany középút.
2012. máj. 9. 15:43
17/18 anonim válasza:
Nem ismered szerintem Moszkvát. Már a lakosság több mint 10 százaléka muszlim bevándorló. Az is elég multikulti lett a jelek szerint :S. Amúgy meg hol van már a Szovjetunió? Szerintem Moszkvában az egyetlen dolog, ami szovjet, az legfeljebb a Lenin-mauzóleum. Évente pedig nem vernek agyon több száz embert, csak azért, mert külföldi: a csecsen féléket utálják, azokkal megesik néha, de ezek elszigetelt esetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!