Mi lesz a jövőnkkel?
Ez valaha csak egy gúnyos, riasztó jövőkép volt.
Ma már valóság.
Ez most még csak próbálkozás. De 10 év, és talán már nem is tudhatjuk majd, amit eszünk, valóban az-e, mint aminek látszik. Vagy hogy lesz-e egyáltalán még igazi étel.
Nem kell 10 évet várni, most sem mindig tudod, mit eszel.
Könyvajánló: A leves hazudik (Az ételek szép új világa)
Szerző: Hans-Ulrich Grimm
Olvasd el, nagyon tanulságos. És sajnos döbbenetes is.
" [link] "
Én láttam már ilyet, egy híres japán édességgyártó cég használ ilyen porokat, sok ilyet találhatsz a neten. Írd be hogy Poopin' Cookin', vagy mutatok én is egyet : http://www.youtube.com/watch?v=cj9vTdoLn8s
Ezeknek a többsége cukor, ilyen leginkább kisebb gyerekeknek való főzőcskés játék. Nem kell komolyan venni:)
Amúgy a kérdésedre visszatérve, igaz, sok olyan dolog van aminél nem tudjuk, hogy miből van, de attól még lehet egészségesen élni ! Ez a Poopin Cookin-os hülyeség hála istennek Magyarországon, sőt Európában egyáltalán nem elterjedt (legalábbis így vettem észre), ez csak a Japánoknál van, meg esetleg néhol az USA-ba.
Az EU-ba szerintem be sem engednék....vagy igen?
Szóval ez leginkább ilyen kisgyerekeknek való főzőcskélős játék, a legtöbb verziója gumicukorból és társaiból áll (ami a porból keletkezik), Japánban is leginkább a kisgyerekeknek forgalmazzák. (Onnan tudom, hogy volt kint ismerősöm Japánba, és hozott ilyet...ő mesélt róla)
Szóval ez nem elterjedt.:)
"Szóval ez leginkább ilyen kisgyerekeknek való főzőcskélős játék"
- Igen, láttam több videót is. Az instant kaviárnál kiestem a székből...
Most még csak játék, ez látható. De mi akadályozza meg, hogy továbblépjenek?
Ismerősöm vmi olyasmit mondott (amikor Japánban volt ellátogattak ebbe a gyárba is ahol ezeket készítik, ott adtak mindenkinek 1-et ajándékba), hogy nagy tételbe nem igazán gazdaságos a gyártásuk, meg a porok elkészítése is eléggé macerás....
Amúgy az instant kaviár is cukor, de szerintem ez a hamburger is. Nekünk olyat hozott, hogy a porba vizet kellett önteni, és krém lett belőle. Hát....megmondom őszintén, nekem egyáltalán nem ízlett.
A nehézkes gyártás meg ezek miatt maradnak meg amellett, hogy főzőcskés játék, meg "1-szer meg lehet enni" kategória.
Ismerősöm olyat mondott, hogy azt mondták hogy nem káros, de a Japánok sem szeretik nagyon (a kisgyerekek meg tudtommal mindent megesznek ami édes), pont azért mert nagyon mű, még az íze is.
"nagy tételbe nem igazán gazdaságos a gyártásuk, meg a porok elkészítése is eléggé macerás...."
- Hiszen most is sorozatgyártásban készülnek. Másfelől 100 éve tudod mennyi autó volt Budapesten? 38, azaz harmincnyolc darab...
"Amúgy az instant kaviár is cukor, de szerintem ez a hamburger is."
- A videó feltöltője azt írta, csirke és marhahús van benne. És hogy teljesen hamburgeríze van. Az pedig nehezen elképzelhető cukorral. Ahogy a kecsap is, ami sosem látott paradicsomot.
"Ismerősöm olyat mondott, hogy azt mondták hogy nem káros"
- Mi mást mondanának...
"de a Japánok sem szeretik nagyon"
- addig jó!:)
"pont azért mert nagyon mű, még az íze is."
- Most még. 100 éve nem ismertük a repülést. Ma már a Marsra tervezünk 2 évig tartó űrutazást, majd pedig vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!