Mik voltak Hitler bűnei?
"Egy, csak egy hivatkozást! Égek a tanulási vágytól."
Akkor íratkozz iskolába, ne itt szenvedj!
"Akkor íratkozz iskolába, ne itt szenvedj!"
A jobbosoknak is ezt kellene tenniük. Bár, olyan messze áll az iskola tőlük, hogy amennyiben belépnének egy osztályterembe elkezdenének sisteregni.
24-es:
"Legutóbb a brit DEMOS és a Political Capital Facebook-radikálisokról készített kutatása mutatta ki, hogy a Jobbik tipikus Facebook-követői iskolázottabbak az átlagnál.
Korábban Grajczjár István és Tóth András is ugyanerre jutott a szavazótábor egészét vizsgálva: eredményeik szerint a Jobbik szavazók többségére a relatíve magas iskolai végzettség, a pesszimizmus, a negatív gazdasági kilátások, a politikai kiábrándultság, az autoriter nézetrendszer és xenofóbia voltak jellemzőek.
Végül pedig a Tárki 2011 tavaszán felvett 3000 fős, reprezentatív mintás közvélemény-kutatása alapján is azt láthatjuk, hogy a Jobbik szavazói más pártok táborával összevetve viszonylag képzettnek mondhatók."
Tudom hogy sz*r érzés,nehéz lenyelni, de ez van ( már a club r. is "bemondta":))
Nyomás vissza tanulni, ne itt lebzselj,különben nem vesznek fel a gimibe!
"A mondat közepén meghasadt a személyiséged?"
Én eredendően összetett személyiség vagyok.
Ez neked túl bonyolult, ne foglalkozz velünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!