Ez igaz? Letartóztatták a Bushékat és a keletiek uraljáka világot?
Most lehet nagyon hülyeséget kérdezek, nem vagyok jártas a politikában és nem is érdekel, de ez igen, ha igaz. Állítólag a keleti illuminátusok átveszik a hatalmat a regnáló Rokefeller dinasztiától és letartóztatták őket meg lemondatták a bildbergeket és a keletiek fognak dominálni ezentúl, nagyjából ilyenek, nem értem pontosan ezért kérlek mondjátok el, le vannak tartóztatva Bushék meg politikusok? Állítólag atombombával csinálták a japán cunamit mert nem fizettek a japánok nekik és ezt el fogják mondani atv-ben a japán sárkány illuminátusok de mikor ? Bocsi de nem értem
http://www.youtube.com/watch?v=YNldRj0zW6I
Jah, egyesek elég sok hülyeséget össze tudnak hordani. Leolthatnálak, de jó kedvemben vagyok, ezért nem teszem. Mielőtt jönnének a paranoid trollok, tisztázzuk:
- nem tartoztatták le Bushékat
- illuminátusok nincsenek
- nem atommal és nem is a HAARP-pal csinálták a japán földrengést
További szép napot.
Az utolsó szóig igaz, kiegészítve azzal, hogy a szabadkőművesek Fősárkányboszorkány-Nagymestere áll a háttérben.
A Nagymester meg tud jelenni egyszerre akár 10 fő személyében, akik testi érintkezésben vannak egymással.
Ilyenkor igazából nem is tudod mit látsz a képen.
Annyit látsz, hogy politikusok pózolnak a kamerák előtt kézfogással, de tulajdonképpen a több politikusnak látszó csoportkép nem más, mint a Nagymester egyedül. Így aztán könnyű irányítani a világot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!