Miért nem kapja meg ott Amerikában tőlünk az sms-eket?
Figyelt kérdés
Ő ír nekünk mobilról, kijelzi a feladószámot, de az sms szövegében zárójelben mindig ott van, hogy ,,from és egy MÁSIK SZÁM" Most akkor mi melyik számra írjunk, hogy ő is megkapja a válaszunkat? Nagyon aggódik, amiért nem írunk neki. És megkapja egyáltalán? Amikor Amerikába utazott, még tudtam neki írni, mikor épp átszállt Ausztriában, szóval akkor Amerikába is eljut az sms?2012. márc. 27. 21:21
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg mind a két számot,hogy melyikre megy el az sms.
Nem mindegyik "vonal" tud fogadni ott kint.
2/4 anonim válasza:
Ott még annyira fejletlen a mobilhálózat, hogy nem is mind fogad smst. Szerintem várj néhány évtizedet míg utolérnek minket és küldd újra.
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval Amerika elmaradottabb nálunk ilyen téren? :D Vicces... Na mindegy, a ,,from"-os sms-re küldtem, vissza is írt egy órával később, hogy ,,kösz, hogy vegre irtatok." Fura, pedig egy csomó mailt is írtunk neki nap közben gmailen, de mintha azokat se kapta volna meg, legalábbis akkor nem lenne szemrehányás...
2012. márc. 27. 22:01
4/4 anonim válasza:
Nem a hálózat fejletlenebb hanem millió féle hálózat van. Ott minden szolgáltató maga határoza meg hogy miként, milyen herz-en szolgáltat. Ezért is van hogy ott elterjedtebbek azok a mobilok amik több sávon is működnek(régen nálunk is volt de az EU egységesített).
Ugye amcsiban államonként eltérő szabályozás van így elég szivacs az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!