Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek valaha lesz...

Szerintetek valaha lesz Magyarorszäg jobb helyzetben mint Nemetorszag?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 18:41
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Märmint ugy ertem hogy egy ketto välaszt nem pontoztam fel, de a többseg nagyon rendes välaszokat adott, amit nagyon szepen köszönök!
2012. márc. 20. 09:14
 42/49 anonim válasza:

Többen írtak itt a keleti és nyugati rész különbségéről Németországban, és van amivel nem értek egyet.

A keleti rész nem haldoklik hanem épp, hogy felfelé jön.

Az elvándorlás is meg fog állni vagy már megállt.

Lehet, hogy keleten alacsonyabbak valamivel a bérek, de olcsóbb is az élet.

Mi egy évet éltünk keleten, most egy éve vagyunk nyugaton. A keleti részen ugyanilyen kaliberű lakást béreltünk, mint itt, fele annyiért. Ilyen mértékű különbség nincs a bérekben...

Keleten sok minden új, pl. autópályák, látszik, hogy nyugatról oda pumpálják a pénzt.

2012. márc. 20. 10:33
 43/49 anonim ***** válasza:
E pillanatban egy ötletem van. Elképzelhető, ha a két miniszterelnököt megcseréljük.
2012. márc. 20. 10:41
 44/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a välaszokat.

utolsonak:

Märmint a kancellärra erted nem?

Mert a a miniszterelnököt hiäba csereled ki, Nemetorszägban a kancellär a nagyonn poszt.

2012. márc. 20. 12:04
 45/49 anonim válasza:
Miért vagytok úgy elájulva a németektől? Lehet, hogy fejlettebb ország meg gazdaságilag rendben van, de a legtöbb németre az a jellemző, hogy azt tudja, amit meg lehet tanulni, egyébként meg el vannak veszve a világban. Szerintem rohadt idegesítő az a precizitás amivel élnek és szigorú keretek és határokon belül.. Nyilván jóval kevesebb épp emiatt a káosz, de én a világért se költöznék ki, még úgy se, hogy a dupláját keresném ott, mint itthon.
2012. márc. 20. 17:16
 46/49 anonim válasza:
NEVER!!!!
2012. márc. 21. 12:08
 47/49 anonim ***** válasza:
Soha ne mondd, hogy never.!
2012. márc. 22. 02:17
 48/49 A kérdező kommentje:

utolso!

Märmint a ,,soha nem mondd, hogy never.! "

Itt a soha utän nem kell vesszö?

Vagy hogy erted?

Ugy hogy magyarul mondja, hogy soha, es ne angolul, hogy never?

Vagy hogy erted?

2012. márc. 22. 09:09
 49/49 Istvan_Budapest ***** válasza:

Hát ha anyagilag nem is, de legalább lelki fejlettségben lehagyhattuk volna a németeket, mint a világ ősi civilizációjának utolsó őrzője, sumérok és hunok gyermeke, az igazi kereszténység zászlóvivője.

Persze így lehetett volna ha a magyarság nem züllik le vallástalan, hagyományok nélküli, agymosott, retekklub néző, sötét, maszop szavazó, önző, buta, üresfejű, adósrabszolgaságba taszított söpredékké.

2012. aug. 7. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!