Szerintetek szükséges azért ölni hogy élhess?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 20:41
2/11 A kérdező kommentje:
Mert? Nem öltem embert mégg :D nem nem akarok na de pl.: amit az Usa művel arábiával. Ez normális?
2012. márc. 12. 20:59
4/11 anonim válasza:
Igen.
Csak megölöd a marhát, vagy a disznót, mielőtt megeszed!:D
5/11 anonim válasza:
Egyes esetekben igen, de ezt szerintem mindenki tudja. Ezt hívják önvédelemnek pl.
6/11 A kérdező kommentje:
ja jogos
2012. márc. 12. 21:56
7/11 anonim válasza:
Igen szükséges. A túlnépesedés riasztó méreteket ölt.
8/11 yossarian44 válasza:
USA? Arábiával?
Ha Szaud-Arábiára gondolsz, akkor ott az USA nem csinál semmi rosszat, országos haverok...
9/11 anonim válasza:
Az USA hadereje nem azért öl sehol, hogy élhessen.... Ezt a típusú mentalítást maximum Szomáliában tudom elképzelni, de az ottani konfliktus esetében is ennél jóval komplikáltabb a helyzet.
10/11 anonim válasza:
Igen, pl. a húsevéshez állatokat kell ölni, de a vegetáriánusok sem vonhatják ki magukat ebből: egy hektár föld felszántása sok millió rovar és sokezer rágcsáló és más állat halálával jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!