Az USA-ban vagy Németországban magasabb az életszínvonal: hol él jobban egy átlagember?
Én még ehhez hozzászámolnám a közbiztonságot is, pl. az USA egyértelműen terrorista célpont(az ott élő bűnözésről nem is beszélve) míg Németország okos, semleges politikájának köszönhetően nincs annyira előtérben.
De akinek vonzóbb az az élet, hogy tényleg szinte mindent megtehet, annak az USA valószínű vonzóbb. Nekem Németország inkább.
Ez a legtöbb nyugat-európai országra igaz. A középosztály életszínvonala az USA-ban magasabb, viszont ott durvább nyomor is van, mint a legtöbb nyugat-európai országban, ugyanis Európában jobb a szociális háló, és nálunk az egészségügy általában államilag finanszírozott.
Meg az USA-ban a minimálbér 7.5 dollár a minimálbér óránként, ami kicsit alacsony a nyugat-európai átlaghoz képest.
21:58
Igen, így lehet, szerintem USA eléggé egyedi módon kezeli a szociális hálót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!