11/16 anonim válasza:
Akkor neked üldözési mániád van, és kezeltesd magad :)
A boltba is ideges vagy, mert a biztonsági kamera figyel?
12/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem. De engem ne nézzen senki munka közben, hogy fogom azt a kib*t lapátot vagy ásót, és akkor mondják, hogy: Nem úgy kell, majd én megmutatom. Én meg legszivesebben a földhöz vágnám az ásót és ezt gondolom: Akkor csináld te, ha te jobban tudod.
2012. febr. 16. 15:51
13/16 A kérdező kommentje:
A google térkép meg az EU kémműhold megint más. Mert az EU kémműhold direkt megfigyeli az embereket és szokásaikat. De a google térkép csak az embereket mutatja és azzal nem foglalkozik, hogy mit csinálnak.
2012. febr. 16. 15:53
14/16 anonim válasza:
És ezt honnan szedted? :D
Te komolyan azt hiszed, hogy egy külön műhold téged fog bámulni?
Fotózni készülnek, hogy nézzék, a földeket művelik-e, amire felvették a támogatást, vagy parlagon hever az egész.
Ez egy egészen pöppet más, mint amiről te beszélsz.
15/16 anonim válasza:
Fura perverzió a kukkolás, törvényesen vagy törvénytelenül.
16/16 A kérdező kommentje:
Fotózni készülnek, hogy nézzék, a földeket művelik-e, amire felvették a támogatást, vagy parlagon hever az egész.
Ez egy egészen pöppet más, mint amiről te beszélsz.
Akkor is, inkább az ellenőrök, mint a kémműhold.
2012. febr. 16. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!