Merre bővíthető az USA?
Figyelt kérdés
Mexikó nem vonzó célpont, de ha felveszik is, dél felé nincs tovább. Kanada túl hideg.2011. nov. 16. 12:09
11/12 anonim válasza:
"ha szavazni kellene biztos a legtöbb magyar arra szavazna hogy csatolják hozzá mivel akkor lenne egy kis életszínvonal növekedés"
Érdekesen kezdődne az életszínvonal-növekedés, például az állami társadalombiztosítás megszűnésével. Azért kíváncsi lennék, hogy ki mondana le szívesen az ingyen (vagy a paraszolvenciával is olcsóbb) eü. ellátásról. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa.
12/12 anonim válasza:
Elolvastam a jovonk.info cikket. Jól szórakoztam, az a honlap egy pszichiátriai esettanulmány. :DDD Mindenesetre megjegyzem, hogy adott esetben Lukasenkót az USÁ-nak vagy az oroszoknak (velük sem felhőtlen a viszonya) fél percig tartana lenyelni, és a kutya sem sírna utána. Egyszerűen azért maradhatott szerintem ilyen sokáig hatalmon, mert elvan ott magában, nem sok vizet zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!