Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az AIDS tényleg az amerikai...

Az AIDS tényleg az amerikai kormány által előállított biofegyver?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 22:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
51%

3.) 1987-ben egy los angelesi orvos-testvérpár (Robert és Ted Strecker) négyéves, az AIDS-nek szentelt kutatómunkájuk következtetéseit egy tanulmányban összesítik. A tanulmányt elküldik az összes kormánytagnak, az elnöknek (Ronald Reagan), az alelnöknek (id. Bush), a CIA és az FBI igazgatóinak, na és valamennyi kormányzónak (szám szerint ötvennek). Összesen hárman válaszolnak (három kormányzó), de udvarias, ámde semmitmondó leveleikből kiderül, hogy vagy nem olvasták a beadványt, vagy nem értették, vagy csak a sajtósuk válaszolt a kormányzó nevében.

Mit is állítanak a Strecker fivérek? Hát hogy a HIV-et az amerikai fegyveres erők biológiai fegyvernek dolgozták ki, majd az Egészségügyi Világszervezet afrikai himlőellenes oltás-akcióját felhasználva, egy-két tucat nagyon kooperatív (megvásárolt és/vagy megzsarolt) WHO-alkalmazott segítségével a hetvenes évek utolsó harmadában gyakorlatilag szétszórta a vírust a fekete földrészen.

A Streckerek azonban nem állnak meg itt: szerintük az afrikai bulit követően a hadsereg elkezdi az otthoni (értsd: amerikai) terjesztést is, amit a Public Health Service-nél (kábé az ottani ÁNTSZ. tiboru) dolgozó fedett ügynökeik segítségével oldottak meg: amikor 1978 és 1981 között oltási kampány folyt a meleg és biszexuális férfiak érdekében, a nekik szóló hepatitisz B-vakcinába HIV-et is pakoltatnak, majd ezerkettőszáz amerikai meleget (főként New Yorkból, Los Angelesből, San Franciscóból, St. Louisból, Denverből és Chicagóból) ezzel a koktéllal „oltanak be”. 1986-ra az oltási akcióban részt vettek 20 százaléka halott, további 50 százaléka HIV-pozitív. És ha megnézzük az első (1987-es) össz-amerikai AIDS-térképeket, látni fogjuk, hogy ezekben a városokban a legnagyobb a fertőzöttek sűrűsége.

A tanulmány diagrammokat, statisztikákat, térképeket, laboratóriumi eredményeket, újságcikkeket, tudományos (más tanulmányokból átvett) idézeteket és hivatkozásokat tartalmaz.

Ahogyan említettem, érdemi visszajelzés nem érkezett a Strecker testvérekhez. Azaz de, mégis: 1988. augusztus 12-én Ted Streckert (a másodhegedűst, a kevésbé jelentékeny szerzőtársat) holtan találják springfieldi otthonában. A hivatalos verzió szerint öngyilkos lett: főbelőtte magát.

szeptember elején lelkesen felhívja Robert Streckert és - miután részvétét fejezi ki Ted halála miatt - biztosítja arról, hogy mindent meg fog tenni a tanulmány minél ismertebbé tétele érdekében. Szeptember 24-re egy találkozót is megbeszélnek, amelyre (így Huff) ő is hoz majd bizonyos további tárgyi bizonyítékokat. Ki fogjátok találni: a randi elmarad, mert Douglas Huff szeptember 22-én sajnos halálos adag heroin-kokain keveréket bírt magába fecskendezni, majd szívroham miatt soron kívül távozik az élők sorából.

Az életben maradt Strecker elméletét egy másfél órás videóműsorból is megismerhetik az érdeklődők.

Vannak még további nevek és érvek, ezeket most csak futtában, hogy adjunk lehetőséget azoknak is, akik maguk szeretnének utánanézni dolgoknak.

- a berlini Humboldt Egyetem biológiaprofesszora, dr. Jakob Segal szerint a HIV-et egy marylandi katonai laborban dolgozták ki 1977-ben;

- dr. Alan Cantwell 1992-ben megjelent könyvében (AIDS and the Doctors of Death – Az AIDS és a halál orvosai) azt állítja, hogy a CIA áll az egész hátterében;

- a 2004-es Béke-Nobel díj tulajdonosa, a kenyai Wangari Muta Maathai többször nyilatkozta, hogy az AIDS a nyugati genetikusok boszorkánykonyhájában született – ez persze még nem jelentene semmit, de a hölgy speciel biológiából szerezte a tudományos fokozatát, és nem szülőhazájában, hanem az USA-ban.

- dr. Robert Gallo (itt balra, aki elsőként izolálta a HIV-et 1984-ben a marylandi Fort Detrickben) azt állítja, hogy a himlő-HIV kombináció “végzetesen tökéletes” lehet és nem tartja kizártnak, hogy amerikai hivatalos szervek keze van a dologban.

Azt is el kell mondanunk, hogy több szovjet disszidens (például Vaszilij Mitrohin) azt állította, hogy az egész rémhírt az USA szerepéről az AIDS létrehozásában a KGB dezinformációs és bomlasztási szakértői dolgozták ki és terjesztették el a világon – ezek szerint egészen jó hatásfokkal.

[link]

A többi tényleg összeesküvés elmélet, de ez a három tény amit bemásoltam, bizony méltó a figyelemre.

De azért az 53-as és még jónéhányan már kapásból rávágták, hogy ez csak egy összeeskövés-elmélet, ami a világnézetük szerint nem lehet igaz, hiszen Caesar is csak belecsúszott a tőrbe.

2011. okt. 29. 23:39
 12/33 tetro ***** válasza:
79%
ha én csináltatnék egy vírust biológiai fegyvernek, biztos nem szexuális úton terjedő lenne. mert ez ellen azért elég könnyen lehet védekezni... ócska összeesküvés elmélet.
2011. okt. 29. 23:43
 13/33 anonim ***** válasza:
30%
asmosys, közel 30 év alatt 28 millió ember halálát okozta. Ez szerinted nem hatékony? Mondj már ennél hatékonyabb biofegyvert, kérlek. Én 3 tényt adtam meg, linkkel ellátva. Semmiféle elméletet nem írtam, csak három tényt. Az, hogy ez alapján a logikád arra következtet, hogy az USA által kifejlesztett biológiai fegyver, az már nem rajtam múlik.
2011. okt. 29. 23:45
 14/33 A kérdező kommentje:

jajj,de ezek olyan félelmetesek,nem?:O

mármint jó,tudom h nem minden meseszerű a világban,de ez azért olyan ...nem is tudom....:S

2011. okt. 29. 23:48
 15/33 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Ezt is érdemes elolvasni.

2011. okt. 29. 23:55
 16/33 asmosys ***** válasza:
95%

Gondolkozóó

Világban szabadjára engedett biofegyverre nincs példa.

Természetes úton megjelenő vírustörzs pedig már alakított ennél hatványosan nagyobbat is.

Pl Spanyolnátha. Pontos adatok hiányában is kb a II. Világháború okozta pusztítást vitte véghez. Végzett 50-70 mill emberrel 3 év alatt. Időarányosan ugye, még többet is pusztított.

Bele se érdemes gondolni ma mit művelhetne, ha akkor a lakosság 32%-ot tudott megfertőzni.

Ehhez hol van az AIDS?

2011. okt. 30. 00:05
 17/33 anonim ***** válasza:
23%

asmosys

A spanyolnáthára van ellenszer? Igen, azóta van. Hát az AIDS-re? De mivel magyarázod egyébként pl. a jegyzőkönyvben leírtakat?

2011. okt. 30. 00:35
 18/33 Heckler ***** válasza:
94%
Az influenzára nincs ellenszer a mai napig, csak tüneti kezelés van. Már immunisak vagyunk rá. A HIV ellen viszont kell lennie valaminek, csak nem mindenki elég gazdag hozzá. Magic Johnson több, mint húsz éve fertőzött, és köszöni, jól van. Ha valami érdekeset akarok látni, inkább az Ebola után olvasgatok, na az több, mint furcsa.
2011. okt. 30. 00:38
 19/33 anonim ***** válasza:

Virus ellen nincs gyo'gyszer!Jelen pillanatban...

Magic Johnson vi'rus hordozo',o"t nem betegitette meg a HIV,nem lett AIDSes....Egyebkent nagyon szepen lehet kezelni az AIDS-et kulonbozo immunero"si'to" gyo'gyszerekkel...Meg nem gyo'gyul a paciens a kezele'sto"l,de az eletmino"segen nagyban segi't,pl. ugy,hogy evtizedekkel meghosszabbi'tja a beteg eletet es lenyegesen enyhi'ti a kellemetlen tuneteket!A kerdesre reagalva,nem,nem biofegyver a HIV virus,mert ha az ember ilyet tudna alkotni,ellenszer is lenne ra',ami o'riasi biznisz!Az ember nem Isten,nem tud uj virusokat teremteni!(elolenyeket)Mert ugye a virus az egy e'lo"leny!

2011. okt. 30. 03:38
 20/33 anonim ***** válasza:

Biologiai fegyvereket mar az I. vilaghaboruban is hasznaltak, es minden katonai csoport keszit ilyeneket, Hitlerektol a SZU-n es az USA-n keresztul Iranig.

Az AIDS-el az a baj ebbol a szempontbol, hogy NEM KONTROLALHATO. Lehet, hogy magat a virus kitalalojat, elso terjesztoet tamadja meg, vagy valamelyik leszarmazottjat. Vagyis a terjeszto SAJAT CSALADJA is veszelybe kerul. Ilyen fegyvert senki nem vetne be. Mivel vedekezni nem tudunk, meg az "Uj Vilagrend" osszeeskuvoi sem.

2011. okt. 30. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!