Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » USA-ban kézírás helyett...

USA-ban kézírás helyett gépírást fognak tanítani. Normálisak?

Figyelt kérdés

Most hallottam a hírekben, hogy már 40valahány államában az USA-nak kézírás helyett gépírást tanítanak, tehát a gyerek nem fog tudni leírni egy értelmes mondatot kézzel.

Mi a véleményed?

2011. szept. 29. 14:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
és ha valakinek írnia kell, de nem tanult folyóírást, és gépe sincs nála, akkor nyomtatott nagybetűkkel fog írni vagy mi?
2011. szept. 30. 11:02
 22/29 anonim ***** válasza:
35%

"és ha valakinek írnia kell, de nem tanult folyóírást, és gépe sincs nála, akkor nyomtatott nagybetűkkel fog írni vagy mi?"

igen, akkor nyomtatott betűkkel fog írni, ahogy egyébként most is eléggé jellemzően így van. Gyakorlattal egész gyorsan lehet (volt osztálytársam is úgy jegyzetelt, és tudta tartani a tempót), és olvashatóbb lesz az írás.

2011. szept. 30. 11:48
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Hamburgban is ez a terv, vagyis hogy nyomtatott betűket tanítanak csak. Nem tudom, hogy már bevezették-e de nagyon sokan vannak ellene.
2011. szept. 30. 14:39
 24/29 bitangbigtank ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:53

Hülyézzél már le.. Mondtam én hogy retardfáltak az amcsik? nem.. csak azt mondtam, hogy nem mindegy mit cserélnek le, egy embernek aki valószínűleg nem olvasta el...Én se olvastam el, de tisztában vagyok, hogy mást akarnak változtatni..

2011. szept. 30. 17:33
 25/29 anonim ***** válasza:
30%
Iskolán és a hivatalos papírokon kívűl az utolsó 3 évben egyszer sem használtam kézírást. Ez van.
2011. okt. 1. 21:11
 26/29 anonim válasza:
67%
ezt mondta az infótanárom is,de szerintem ez rohadtul felesleges mert többet írunk kézzel mint a szaros billentyűzeten
2011. okt. 14. 21:02
 27/29 anonim válasza:
Már látom magam előtt a billentyűzetre specializálódott, kézírásról nem hallott generációt. :C
2012. ápr. 1. 11:22
 28/29 anonim ***** válasza:

"Iskolán és a hivatalos papírokon kívűl az utolsó 3 évben egyszer sem használtam kézírást. Ez van."

Akkor nagyon jó lehet a memóriád, ha mindent szóról szóra meg tudsz jegyezni, és semmit se kell felírnod magadnak.

2017. júl. 4. 22:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Egyrészt 5 éves a téma, másrészt meg telefonba sokkal egyszerűbb felírni valamit, mint papír-ceruza után keresgélni :)
2017. júl. 7. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!