És , hogy , hogy minden mögött a zsidókat hangoztatják ez valóban így van és ha igen mi okból ?
2011. szept. 23. 16:03
2/11 anonim válasza:
Nekem valaki úgy mondta, hogy őket mindig kiszorították, nem volt saját hazájuk, nem tudtak kétkezi munkából megélni mert nem volt hol, így elkezdtek tanulni, orvosok, bankárok lettek jött a sok pénz, és ezt örökölték az utódok, a sok pénzt és bizony ezzel bekell ismerni, hogy rendkívül jól bánnak. Tehát azért van a zsidók kezében sokminden, mert sok a pénzük és befektetnek ideoda, egyre több helyre. Ebben lehet van valami hátsó szándék az is lehet, hogy nincs de ki vagyok én, hogy ezt eldöntsem?
2011. szept. 23. 16:06
3/11 anonim válasza:
Azért van ez, mert tehetségesebbek, anyagiasabbak, hidegfejűbbek, gátlástalanabbak, kétszínűbbek, önzőbbek, és tudatosabbak, mint más népek.
2011. szept. 23. 16:15
4/11 anonim válasza:
És ők a kiválasztottak,akár tetszik,akár nem.
2011. szept. 23. 16:20
5/11 anonim válasza:
Nem náluk van. A leggazdagabb ember például egy mexikói fazon.
2011. szept. 23. 17:36
6/11 Dick Esmen válasza:
Mert ők Isten kiválasztott népe!(na ezt nem komolyan mondom szerintem nincs olyan hogy kiválasztott nép)
Szóval komolyan:
"Nekem valaki úgy mondta, hogy őket mindig kiszorították, nem volt saját hazájuk, nem tudtak kétkezi munkából megélni mert nem volt hol, így elkezdtek tanulni, orvosok, bankárok lettek jött a sok pénz, és ezt örökölték az utódok, a sok pénzt és bizony ezzel bekell ismerni, hogy rendkívül jól bánnak. Tehát azért van a zsidók kezében sokminden, mert sok a pénzük és befektetnek ideoda, egyre több helyre."
Ez pontosan így van.
2011. szept. 23. 17:58
7/11 anonim válasza:
Nem csak zsidóknál van hatalom.
Egyébként bankárok pl. azért, mert a középkorban keresztény ember nem foglalkozhatott pénzzel, de a zsidók igen, ezért néhányuk igen meggazdagodott.
2011. szept. 23. 18:07
8/11 anonim válasza:
Dick Essmen köszi a megerősítést:)
2011. szept. 23. 18:33
9/11 anonim válasza:
rejehw pont forditott a helyzet
A középkorban a zsidók nem foglalkozhattak mezőgazdasággal, CSAK pénzzel és néhány helyen iparral.
2011. szept. 23. 20:51
10/11 anonim válasza:
20:51
Az Új Világrend létrehozói, amiben nem sokára nekünk és részünk lesz. Leborulva imádhatjuk a szabadkőművesek sátánját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!