Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Titeket meglepett hogy semmi...

Titeket meglepett hogy semmi nem történt most szeptember 11-én?

Figyelt kérdés
Hanyatlik az Al Kaida hogy nem tettek semmit a 10éves évfordulóra?vagy direkt vàrják amíg mindenki megnyugszik aztàn 1-2 hónap múlva lecsapnak?
2011. szept. 14. 20:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

istenem mikor jösztök rá, hogy nem fontos nekik adátum meg az évforduló

én nem lepődtem meg, hogy nem volt semmi

2011. szept. 14. 21:03
 12/21 anonim ***** válasza:
15%
Kiknek?
2011. szept. 14. 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

"Titeket meglepett hogy semmi nem történt most szeptember 11-én?"

Nem. Az Al-Kaida teljesen szét van verve, mint közismert.

"vagy direkt vàrják amíg mindenki megnyugszik aztàn 1-2 hónap múlva lecsapnak?"

Nem valószínű, bár reménykedhetsz nyugodtan.

2011. szept. 14. 23:47
 14/21 anonim ***** válasza:
45%

ma 21:53

Senkinek.

Gondoljunk bele: 2977 halálos áldozata volt a terrorcselekménynek. Ez kevesebb, mint amennyien az USA-ban HAVONTA meghalnak közlekedési balesetben.

Komolyan ennek az eseménynek kell még 10 év után is a csapból is folynia? Nevetséges.

2011. szept. 14. 23:50
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

"

Senkinek.

Gondoljunk bele: 2977 halálos áldozata volt a terrorcselekménynek. Ez kevesebb, mint amennyien az USA-ban HAVONTA meghalnak közlekedési balesetben.

Komolyan ennek az eseménynek kell még 10 év után is a csapból is folynia? Nevetséges.

"

A nevetséges te vagy mivel nem érted miért ez folyik most is a csapból. Nem a halálos áldozatok a döntő tényező.

2011. szept. 15. 07:10
 16/21 anonim ***** válasza:
47%

07:10

"Nem a halálos áldozatok a döntő tényező."

Én meg frankón azt hittem, hogy igen.

Na akkor mi a döntő, ha nem a halálos áldozatok?

2011. szept. 15. 12:44
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Na hármat találhatsz. Megdőlt az Amerika sebezhetetlenségéről szóló "legenda". Ez egy szimbólum volt ami a tornyokkal együtt omlott össze, mivel ha a világ szuperhatalmát -akinek a földjére legalább 150 éve nem tette be ellenség a lábát- megtámadhatják akkor az ember nincs biztonságban. A biztonságba vetett hit az ami megszűnt 10 éve. És ez az esemény alapjaiban változtatta meg a világpolitikát.
2011. szept. 16. 07:49
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Én nem lepődtem meg, hogy semmi nem történt! Ha tényleg terroristák csinálták akkor ők sem annyira hülyék, hogy akkor támadjanak amikor a legnagyobb a biztonsági felügyelet!
2011. szept. 17. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
12%

07:49

"Megdőlt az Amerika sebezhetetlenségéről szóló "legenda"."

Pearl Harborban már megdőlt. Koreában is megdőlt, Vietnamban is megdőlt.

Lehet, hogy nem létezett ilyen legenda, csak a te kis fejedben?

"Ez egy szimbólum volt ami a tornyokkal együtt omlott össze"

Értem, szóval neked a szimbólumok fontosabbak az emberéleteknél. Legalább felvállalod az értékrendedet, bármilyen torz is :)))

"A biztonságba vetett hit az ami megszűnt 10 éve."

Kinek kinek a biztonságába vetett hite? Te tényleg végigrettegted az elmúlt 10 évet? :)))

2011. szept. 17. 19:26
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

Látom te csak a másik ember szavát tudod kiforgatni, ráadásul ostoba is vagy.

"Pearl Harborban már megdőlt. Koreában is megdőlt, Vietnamban is megdőlt."

Pearl Harborban a katonai bázist támadták, kevés civil volt azon a részen ezért ez nem nevezhető annak. Korea? Vietnam? Ne legyél nevetséges. Ennek mi köze a sebezhetőségnek?? Tudod te miről beszélsz? Egyáltalán tudtad értelmezni amit mondtam? Amerikában majd 150 éve egyetlen ellenséges harcoló alakulat sem tette be a lábát, az emberek azt hitték, hogy a két Óceánnal megvannak védve bármitől. Az, hogy az egyik legnagyobb városában megtudták őket támadni, mindenféle nehézség nélkül, na ez az ami miatt megdől a mítosz. Szóval ez nem csak az én kis fejemben van jelen, hanem ez tény. De nem hibáztatlak, hogy nem tudod, nem is vártam többet.

"Értem, szóval neked a szimbólumok fontosabbak az emberéleteknél. Legalább felvállalod az értékrendedet, bármilyen torz is :))) "

Itt megint értelmezési gondjaid vannak. Talán többet kellene olvasnod nem gondolod? Szóval mondtam én ilyet hogy fontosabbnak tartom? Van egy olyan érzésem hogy hiába beszélek neked, nem leszel képes felfogni. Egyszerűen el kell fogadni a tényt, hogy 3000 ember halála nem változtatott volna ekkorát a világpolitikán és nem vált volna egy új korszak nyitányává ha nem ott történik ahol.

"Kinek kinek a biztonságába vetett hite? Te tényleg végigrettegted az elmúlt 10 évet? :)))"

Megint ferdítesz. De nincs min csodálkozni. A világ az elmúlt 10 évben sokat változott, már nem olyan biztonságos, de persze ezt egy ilyen egyszerű ember mint te megértheti? Ja igen, és nem éltem rettegésben.

2011. szept. 20. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!