Jó lene ha Obama lene Magyarországon a . Elnök?
21:20-nak.
Ez az ország már rég nemzetközi irányítás alatt van.Meg is van az eredménye.
17:51
te sem lehetsz akkor okosabb, mint egy átlag jenki, azok is ennyire le vannak árnyékolva. Régen én is szerettem amerikát, de aztán nagyon kiábrándultam belőle.
Obama amerikai mi meg magyarok, semmi közünk hozzá. Aki őt akarja menjen Amerikába.
Mi meg találjunk itthon rendes embert, csapatot. Az más, ha ő magyar lenne.
Ilyen alapon elcserélhetnéd a gyerekedet is a szomszédéval, mert az rendesebb, őt jobban nevelték.
"az ország nemzetközi irányítás alá kerüljön"
Ez egy baromság! Akár milyen alávalók is a mostaniak, senki sem kötelezett rá benneteket, hogy ilyen trágya népséget válasszatok (akinek nem inge, ne vegye magára).
Különben is, mit tudtok ti Obamáról, én bevallom semmit.
Ti ismeritek? Honnan tudjuk, hogy viselkedne ilyen helyzetben, mint amilyen a mai Magyarország?
Különben én nem vagyok eltelve az Amerikaiakkal, a tudósaikat is úgy importálják.
Mi meg nem állnánk így, ha nem az árulók uralkodnának rajtunk kb. 1948 óta. És ebben bűnös (a mindenkori 6-800ezer párttagon kívül) az a több mint 2 millió aki rájuk tudott szavazni.
Mert ahogy mondani szokták, a hülyeség egy határon túl, már bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!