Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jó lene ha Obama lene Magyaror...

Jó lene ha Obama lene Magyarországon a . Elnök?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 20:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

21:20-nak.

Ez az ország már rég nemzetközi irányítás alatt van.Meg is van az eredménye.

2009. máj. 19. 14:23
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
magyarországnak már semmi sem árthat.de nemis nagyon használhat.van egy olyan érzésem hogy 4-5 éven belül eltünik a térképről.
2009. máj. 28. 14:35
 13/20 anonim válasza:
56%
Én személy szerint Istenítem Mr. Obamát, szerintem jó lenne ha ő lenne! Isten áldja amerikát, a Vén Dicsőt, és az elnököt! Rlszemről Republikánus-demokrata vagyok, inkább republikánus. Ezért nekem Bush joban "bejött", ha lehet ezt így mondani. De elfogadom, ki uralja az egyesült Államokat. É én a zászló ötven csillagára, az USA 50 államára, esküszöm, hogy mbízok Amerikában! És IGEN, szerintem jobba járnánk Barack Obamával! Aki elolvasta a kommentemet annak köszönöm. Aerikanista vagyok, és ezt büszkén felvállalom a világ előtt.
2009. júl. 19. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Jah, kéne, mint egy púp a hátunkra. Engem nem fog irányítani egy nigger.
2009. júl. 21. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

17:51

te sem lehetsz akkor okosabb, mint egy átlag jenki, azok is ennyire le vannak árnyékolva. Régen én is szerettem amerikát, de aztán nagyon kiábrándultam belőle.

2009. júl. 21. 11:52
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen, egyértelműen jó lenne...ha amerikai lennék, én is Obamára szavaztam volna
2009. júl. 21. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Az lenne Magyarország fekete napja.
2009. júl. 21. 13:49
 18/20 ceri ***** válasza:
100%

Obama amerikai mi meg magyarok, semmi közünk hozzá. Aki őt akarja menjen Amerikába.

Mi meg találjunk itthon rendes embert, csapatot. Az más, ha ő magyar lenne.

Ilyen alapon elcserélhetnéd a gyerekedet is a szomszédéval, mert az rendesebb, őt jobban nevelték.

"az ország nemzetközi irányítás alá kerüljön"

Ez egy baromság! Akár milyen alávalók is a mostaniak, senki sem kötelezett rá benneteket, hogy ilyen trágya népséget válasszatok (akinek nem inge, ne vegye magára).

Különben is, mit tudtok ti Obamáról, én bevallom semmit.

Ti ismeritek? Honnan tudjuk, hogy viselkedne ilyen helyzetben, mint amilyen a mai Magyarország?

Különben én nem vagyok eltelve az Amerikaiakkal, a tudósaikat is úgy importálják.

Mi meg nem állnánk így, ha nem az árulók uralkodnának rajtunk kb. 1948 óta. És ebben bűnös (a mindenkori 6-800ezer párttagon kívül) az a több mint 2 millió aki rájuk tudott szavazni.

Mert ahogy mondani szokták, a hülyeség egy határon túl, már bűn.

2009. júl. 21. 21:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország soha ne legyen usa! A hátam közepére kívánom azt a kocsis-kultúrát.....
2009. júl. 22. 07:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Már ha nevezhetjük azt a valamit kultúrának.
2009. júl. 22. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!