Miért nem értik a zsidók, hogy főleg maguk növelik az antiszemitizmust?
ma 12:15!
Hagyd szegényt. Most tudta meg hogy a Führer halott. Érthető hogy zaklatott egy kicsit.
ma 11:55!
Abszolút egyetértek. Mellesleg nagyságrendekkel több árpádsávos-turulos-címeres-koronás-nagymagyaros matricát látok az autókon, ,,túléltem a holokausztot,, matricát nem igazán.
Lehet a turulos-trianonos fétisek is pénzt hoznak valakinek? Vagy azok ingyen vannak?
Én leszarom, hogy mit írogatnak bizonyos weboldalakon. Én csak annyit tudok, hogy a nagyszüleim falvában volt egy zsidó család, akiket mindenki szeretett. A németek elvitték őket a 7 éves gyerekeikkel együtt. Többé senki sem látta őket.
Az amúgy tényleg igaz, hogy a kurucinfón nagyságrendekkel több holokausztozást láttam 5 év alatt, mint a "fősodratú" médiában 20 év alatt összesen!
Ha pedig nem Izraelben van a hazájuk, akkor hol? Jobb lett volna, ha Etiópiában hozzák létre? Ja bocs, tudom, a valódi céljuk Magyarország gyarmatosítása....
09-06 10:23
"Érdekes, bármerre járnak, mindenki ok nélkül elkezdi őket gyűlölni."
Teljesen hülye vagy. Az antiszemitizmus a világ szebbik felében már rég lejárt lemez. Kérdezd csak a norvég haverodat, Anders Behring Breiviket, aki júliusban meggyilkolt 77 embert. Azért rendezte ezt a mészárlást, mert ellenezte Norvégia liberális bevándorlási politikáját. Nem akart muszlimokat Európában, hanem azt akarta, hogy a keresztény Európa Izraellel vállvetve vonuljon háborúba az arab világ ellen.
Vedd már észre, hogy a zsidókat már a nyugat-európai szélsőjobbosok sem utálják! Csak itthon, ti rekedtetek meg a középkor és az 1930-as évek színvonalán, ahol még mindig a zsidókat hibáztatod amiatt, hogy életed szánalmas, külföldön még nem jártál, még újságot sem olvasol, hiszen funkcionális analfabéta vagy, angolul megtanulni képtelen vagy, hiszen lusta vagy. A lusta ember önző is, ezért irigyled és gyűlölöd azt, akinek nálad többje van, amit magadnak nem saját lustaságoddal, hanem a másik zsidó, tehát álnok mivoltával magyarázol.
Pedig minden adott. Interneted van, tanulj meg angolul. Szedj össze 100 eurót és stoppolj el Spanyolországba és vissza, ismerj meg külföldieket, és kérdezd őket a zsidókról és melegekről. Kinevetnek, ha azt mondod, ezek férgek? Gondolkozz el rajta. És azon is, hogy hogyan egyezteted össze azt, hogy irigyled a nem-zsidó spanyolt boldog jóléte miatt, és hogy ez a nem-zsidó spanyol annak ellenére nem gyűlöli a zsidót (sem a buz.it), hogy a válság miatt most úgy besz.opta, mint a torkos borz.
A kapitalista rendszert nem bírod? Oké. Miskolci vagy és a cigányokat nem bírod? Megértem. Francia vagy és bajod van az arabokkal? Okaid jogosak.
Magyar vagy és rühelled a zsidót? Miért? Magyarországon a zsidóké a legnyugatiasabb társadalmi réteg. Ha valakik, akkor ők azok, akik Magyarországot Németország és nem Oroszország mellett szeretnék látni.
Te pedig a németet és nem az oroszt irigyled.
Előző (19:01-es) vagyok. Egy kis kiegészítés:
Palesztin vagy és gyűlölöd a zsidót? Teljes mértékben megértem! Ha magyarként, a külföldi politika iránt érdeklődő, tájékozott emberként rosszallod Izrael állam külpolitikáját, azt is értem, sőt egyetértek veled. Én is.
De a cionizmusellenességet (=Izrael állam palesztinellenes politikájának elítélése) ne keverjük a kritikátlan, válogatás nélküli, rasszista antiszemitizmussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!