Miert csak Magyarorszag es Svedorszag allamadossaga csokken?
Kora ősszel újabb államadósság csökkentő lépések várhatók - jelentette be a Kossuth Rádió 180 perc cimu műsorában a miniszterelnö:k [link]
Milyen kilatasaik vannak az europai orszagoknak az elhuzodo valsagban ,melyeket fog legerosebben erinteni a valsag ,mi var Magyarorszagra a kovedkezo 10,15 evben?Ezekre es mas kerdesekre valaszolt Orban Viktor.
"" Magyarországé nő, Fidesz van kormányon:
[link] ""
HaHaHaHa Ez az ev vicce.Jot rohogtem rajta.De komolyra forditva a szot te tenyleg ilyen ostoba vagy vagy csak hulyeskedsz.Nehany ujsag
A fidesz 2010 elejen kerult kormanyra es az adossagcsokkentesek 2011ben kezdodtek meg.Ez meg nincs rajta mivel meg nincs vege az evnek es nem lehet tudni mennyi is lesz a csokkenes az ev vegeig.
ma 17:08
2 dolog.
Ha van olyan párt,amit a fidesznél jobban utálok,az az mszp.
A másik dolog,lehet,hogy van benne hülyeség amit mondtam.VISZONT,soha nem állítottam,hogy én hülyeséget nem mondok soha.Utána fogok nézni alaposan ennek,és ha neked van igazad,bocsánatot kérek.
22:04
"A fidesz 2010 elejen kerult kormanyra"
Egészen pontosan május 29-én, és 2011 az első év, amikor az ő költségvetésük érvényesül (hiszen 2010-ben még a "szakértő" Oszkó-féle tarthatatlan költségvetés volt érvényben)
Ezért bájos, amikor az MSZP eleve a 2010 MÁRCIUSI adatokkal hasonlítgatja össze pl. a 2011 májusi adatokat (azokat 2011. év végiként értelmezve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!