Nato katonák Líbiában?!
Mért ne írnék??? attól hogy én nem minden percben vagyok a gép előtt...
So, öhm részben igazad van, deee a lázadók csak a Kadhafi csapatai után elfoglalt területeken fosztogatnak... és nem a líbiai néptől... ez nagy különbség "Jogvédők szerint fosztogattak és gyújtogattak azokban a nyugat-líbiai városokban a felkelők, amiket Moamer el-Kadhafi csapataitól foglaltak el"
Az utolsó linkednél Báb el-Azizíja épületet elfoglaló lázadók még jó hogy kifosztották minimális revans néven is... dee nem a líbiai néptől loptam... :)
Nem rejhew v ki vok...
23:04
a szavahihető lapok olvasása helyett inkább szép beszédet és normális viselkedést kellene tanulni.
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
Ezt fontosnak tartottam belinkelni: a Nato rengeteg civilt bombázott le, köztük sok gyereket is:
http://www.youtube.com/watch?v=s9Sdgh7k5Q8
Olasz tudósítók felvételei.
A NATO körbezárta Sirte városát és egész nap bombázza, senki nem mehet se ki se be, akit elkapnak, legyen az nő vagy gyermek lelövik.
Olvasnivaló délelőttre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!