Mi lesz Nagy-Britanniával? Bővebben lenn!
Na sziasztok!
17 éves vagyok, de azért tudom mi folyik a világban.
Na ugye, most vannak a zavargások Nagy-Britannia területén. Mik lehetnek a következményei? Britanniának hatalmas gazdasága, hadserege van. De még így is látszik, hogy meginog az ország.
És mi az hogy ezek a po"csöm 15-16 évesek fosztogatnak? Hát takarodjanak már. Kivan nyalva a seggük. Tudjátok mi lesz ebből? Skócia ki fog válni, meglátja Írország ezt, és elkezd követelőzni még jobban, és megkapja Észak-Írországot, Wales meg ismét kifog válni.
Most komolyan. Kell ez nekünk, hogy megsemmisüljön egy nagy szövetségesünk?
De nem gondolod, hogy mi is szerezhetnénk területet Angliából? xD
Meg én azt hittem, hogy Dakota a szövetségesünk, mind1
"17 éves vagyok, de azért tudom mi folyik a világban."
Nem vitatkozom, hogy tudod, hogy mi folyik a világban de azt biztosra veszem nem csak én, hogy rosszul tudod. De nagyon.
Az elismert ország az Egyesült Királyság (Nagy-Britannia és Írország Egyesült Királysága), ennek része Skócia. De szerintem Írország is elismert állam.
Amúgy mostanában jönnek rá a nyugat-európaiak, hogy a multikulturális Európa eszméje egy baromság volt, ezért most kicsit feszült a viszony a bevándorolt kisebbségekkel ott. Én abban bízom, hogy az Egyesült királyság népei közt megerősödik a brit nemzeti tudat, és mikor a zavargások alábbhagynak, megerősödve jön ki a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!