Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi történik Angliában?

Mi történik Angliában?

Figyelt kérdés
Tudtam hogy fiatalok randalíroznak és nagy felfordulást keltettek, de igazából nem koncentráltam a hírekre. Most meg bekapcsolom a tv-t megpróbálok kultúrálódni és sok helyen randalírozás, halálos áldozatok, gyújtogatás, és polgárháborús helyzetek, mikor az otthont védő emberek már vissza vágnak a randalírozóknak.
2011. aug. 10. 13:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az "ártatlan áldozat", aki persze nem volt az:

[link]

2011. aug. 10. 14:17
 12/18 anonim válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:12

Én az angol felső vezetésre értettem ezt a megérdemlik dolgot, plusz azokra akik támogatták a bevándorlókat, hiszen egy átlagos állampolgárnak ebbe a kérdésbe nemigen volt beleszólása. Csak az a baj, hogy a károkat sem az ő pénzükből fogják helyrehozni, hanem a sok tisztességesen dolgozó angol adójából.

2011. aug. 10. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:

"Én az angol felső vezetésre értettem ezt a megérdemlik dolgot, plusz azokra akik támogatták a bevándorlókat, hiszen egy átlagos állampolgárnak ebbe a kérdésbe nemigen volt beleszólása. Csak az a baj, hogy a károkat sem az ő pénzükből fogják helyrehozni, hanem a sok tisztességesen dolgozó angol adójából."

Ez sajnos tényleg így van. Eddig is az ő pénzükből életek a bevándorlók, most meg a károk is az ő pénzükből lesznek megfizetve...

2011. aug. 10. 14:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezek a bevándorlók nem dolgoznak, ha lenne munka, akkor sem, a segély olyan sok, hogy vígan megélnek belőle. Drogot árulnak, prostikat futtattnak, lopnak, rabolnak a segély mellett. És mérhetetlenül pimaszak minden fehérrel szemben, azzal is, aki nem angol. A felső vezetés elmehet a neolib. anyjába!
2011. aug. 10. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ezek a bevándorlók nem dolgoznak, ha lenne munka, akkor sem, a segély olyan sok, hogy vígan megélnek belőle."

Ezt honnan tudod? Valahol olvastál róla?

Tényleg érdekel, mert én ilyenről még sose hallottam külfölddel kapcsolatban, azt hittem ez a segélyfétis magyar különlegesség.

2011. aug. 10. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Felére csökkentették a szociális juttatásokat azért lázadnak csak mégsem kellene felgyújtani a fél várost.

Angliában egyre több a kelet-európai, akik jobban dolgoznak mint a feketék ezért egyre több közöttük a munkanélküli.

2011. aug. 10. 14:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Huhh ez tényleg érdekes. Egy rohadt emberből hőst és indokot kreáltak a zavargásokra és volt rá bőven kapható srác. Bár kíváncsi lennék, mind kisebbségi és szarabb helyzetben lévő ember. bár belegondolva ha normálisan tud dolgozni és normálisan él minek menne ki törni zúzni valaki az utcára.
2011. aug. 10. 15:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kell itt "tisztességes magyarozni" meg "sz@r szemét kisebbségizni" mert (tudom, hogy sok a szemét kisebbségi) de nekem élő példám van rá, hogy a magyarok is prostikat futtatnak kint. Elég undorító kép ez rólunk nem?
2011. aug. 23. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!