Mi történik Angliában?
Az "ártatlan áldozat", aki persze nem volt az:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:12
Én az angol felső vezetésre értettem ezt a megérdemlik dolgot, plusz azokra akik támogatták a bevándorlókat, hiszen egy átlagos állampolgárnak ebbe a kérdésbe nemigen volt beleszólása. Csak az a baj, hogy a károkat sem az ő pénzükből fogják helyrehozni, hanem a sok tisztességesen dolgozó angol adójából.
"Én az angol felső vezetésre értettem ezt a megérdemlik dolgot, plusz azokra akik támogatták a bevándorlókat, hiszen egy átlagos állampolgárnak ebbe a kérdésbe nemigen volt beleszólása. Csak az a baj, hogy a károkat sem az ő pénzükből fogják helyrehozni, hanem a sok tisztességesen dolgozó angol adójából."
Ez sajnos tényleg így van. Eddig is az ő pénzükből életek a bevándorlók, most meg a károk is az ő pénzükből lesznek megfizetve...
"Ezek a bevándorlók nem dolgoznak, ha lenne munka, akkor sem, a segély olyan sok, hogy vígan megélnek belőle."
Ezt honnan tudod? Valahol olvastál róla?
Tényleg érdekel, mert én ilyenről még sose hallottam külfölddel kapcsolatban, azt hittem ez a segélyfétis magyar különlegesség.
Felére csökkentették a szociális juttatásokat azért lázadnak csak mégsem kellene felgyújtani a fél várost.
Angliában egyre több a kelet-európai, akik jobban dolgoznak mint a feketék ezért egyre több közöttük a munkanélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!