Mi a vélyeményük a magyaroroszági magyarokank a szlovákiai magyarokról?
Nekem nincs rossz,vagy lesujtó véleményem róluk.Ugyanolyan magyarnak tartom őket,mint a magyarországon élő magyarokat.
(A többi magyarországon élő magyar véleményét nem ismerem.)
Én sajnálom őket mert a szlovákok nagyon rasszisták és kiközösítik az ottani magyarokat. :(
KITARTÁS
1. válaszolo: miért lesujto????
2. válaszolo: koszi, ez jol esett.
Ez egy nagyon jó meglátás: bár nem tudom, így van-e, de a kérdést úgy kellett volna feltennem, mi a különbség a két magyar között.
Esetleg várok erre véleményeket.
PS: Szerintem nem vagyunk sokkal összetartóbbak. Személy szerint egyetlen dolog van, amit sajnálok, és az a kultúra: ti ha ünnepeltek, akkor az tényleg ünnep, akkor úgy tünik nagyon összetartók vagytok, olyankor vagyok a legbüszkébb a magyarságomra. nálunk sajnos ilyen nincs: nincs március 15, nincs augusztus 20. Ez az egyetlen dolog, am hiányzik.
Kedves Kérdező!
Nem tudom pontosan melyik részen élsz. Mi Komáromból járunk a sajnos átszakadt "eredeti" Komáromba március 15-ei ünnepségekre, mert az Magyar részen igencsak hanyag és ünnepietlen a megemlékezés. Az ott élő magyaroknak úgy érzem ez presztizs. Jobb a műsor nagy a tömeg stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!