Szerintetek mennyi idő múlva fog összeomlani az USA és az Európai Unió?
Szerintem vagy Kína vagy indai Oroszország már nem
de mindig a számok győznek és ugye bár a fejeltség!
A kínaiak már elkezdtek átállni tóriumra, úgyhogy sanszos hogy ők.
Egyébként szerintem az EU nem fog összeomlani.
amerika legnagyobb hitelezője kína. meg amerika kína legnagyobb felvevőpiaca.
ha amerika fekszik, akkor kína is fekszik.
mivel ezek ketten tartják féken pakisztánt és indiát, így onnan nem gyenge konfliktus várható (ráadásul mindkettő atomhatalom)
"Én arra tippelnék, hogy a Közel-Kelet fog dominószerűen összeomlani. Iránnal az élen."
Ők pont nem fognak, mivel nem tudnak hova omlani. Jelenleg is kb. középkori körülmények között él a népességük legnagyobb része, tehát nem bukhatnak akkorát, mint pl. mi.
Ráadásul társadalmi széthúzás sincs náluk, mint itthon, mert ott mindent kordában tart az iszlám.
Az USA-t es az EU-t nem lehet osszehasonlitani. Az USA egy szuveren orszag, az EU meg nem. Az EU egy burokratikus semmi, igy nem is fog osszeomlani, mert nincs minek osszeomlania. Nem olyan, mint egy orszag.
Senki sem fog az USA helyebe lepni, polarizalodni fog a vilag, tehat nem lesz 1 abszolut szuperhatalom, hanem tobb befolyasos nagyhatalom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!