Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol lakik most George W. Bush?

Hol lakik most George W. Bush?

Figyelt kérdés
Pontos címet kérnék aki tudja...(fontos!)
2011. aug. 4. 14:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem látszik semmilyen rakéta az egy orr, származhat repülőből is, a forrástalan szarságokhoz hozzá sem szólok, mert semmi értelmük, különben mi az, hogy az összes zsidó szabad napot kapott? Gondolom erre nincs semmi forrásod... Ez már a világháborúban is úgy ment, hogy akinek volt pénze kivásárolta magát, akinek meg nem az ment vonatozni. Egyébként téged nem zavar, hogy ez a sok hangzatos baromság még csak össze sem függ?
2011. aug. 6. 02:37
 22/23 A kérdező kommentje:
Az a Szaniszló Ferences műsör nem baromság.Nem csak úgy otthon feltette magáról az öreg... De én azon a felvételen repülőt sem látok:S Én inkább nem nyilatkozok többet erről ,fölösleges itt győzködnöm,mert pár mondatban megmagyarázod ilyen h*lyeségekkel... De azért meglepődnél ha bemondanák a híradó hogy összeesküvés volt...
2011. aug. 6. 09:17
 23/23 A kérdező kommentje:
Ja és lefogadom hogy amiket belinkeltem nem nézted meg direkt,mert félsz az igazságtól
2011. aug. 6. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!