Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ide vezet az iszlámfóbia, és...

GharkadFA kérdése:

Ide vezet az iszlámfóbia, és iszlámgyűlölet?

Figyelt kérdés

Anders Behring Breivik szélsőségesen iszlámellenes, rasszista, és cionista volt.

Ennek köszönhetjük, hogy 92 ártatlan, életét vesztette.

Kíváncsi vagyok mikor fog hasonlót elkövetni egy agymosott hitgyülis, vagy rasszista jobbik szimpatizáns!

2011. júl. 24. 13:00
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Az iszlámfóbiáról szól a kérdés, amiben rengeteg hitgyülis, és rasszista jobbikos szenved. Nem a jobbikról beszélek!!! ok?!
2011. júl. 24. 13:08
 2/25 anonim ***** válasza:
85%

én még iszlámellenes jobbikost nem sokat láttam, pedig azért forgolódok ien körökben.

a hitgyülisek meg modern hippik, ami a gondolkodásmódot mutatja.

2011. júl. 24. 13:11
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

Pfff ez tényleg komoly:D

Nem szarozott a kérdezőXD

2011. júl. 24. 13:11
 4/25 anonim ***** válasza:
27%

"Kíváncsi vagyok mikor fog hasonlót elkövetni egy agymosott hitgyülis, vagy rasszista jobbik szimpatizáns!"

Már megtörtént:

[link]

2011. júl. 24. 13:46
 5/25 anonim ***** válasza:
69%

Nem azért a két fillérért, de ennek a lövöldözésnek SEMMI KÖZE az iszlámgyűlölethez.

Ugyanennyi erővel mondhatnád azt is, hogy a Manson-féle gyilkosságoknak a rock and roll az oka...

Nem vagy te kissé paranoid?

Pedro

2011. júl. 24. 13:54
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Döntsük már el, hogy most azért utáljuk a jobbikosokat mert szeretik az arabokat, vagy azért mert utálják! Vagy az indok mindegy, a lényeg, hogy utáljuk őket? Ez a tipikus "Ha van rajta sapka akkor azért, ha nincs akkor azért" eset.
2011. júl. 24. 14:43
 7/25 anonim ***** válasza:
15%
A Jobbik annyira béna párt, hogy még a nyugat-európai szélsőjobbosok is utálják őket, mert ott a szélsőjobb Izrael-párti, a baloldali pártok pedig palesztin-pártiak. Anders Breivik azért lövöldözött pont Utöya szigetén, mert ott a szociáldemokrata párt ifjúsága tagozatának volt valami rendezvénye. Az a szomorú, hogy a legtöbb áldozat 16-19 közötti.
2011. júl. 24. 14:48
 8/25 anonim ***** válasza:
57%

"vagy rasszista jobbik szimpatizáns!"

És miért épp Jobbik szimpatizáns?

A fidesz részegen randalírozó, kukaborogató, és pártszékházakat levizelő szurkolótáboráról vagy az LMP drogosairól még elképzelhető is lenne, de épp egy keresztény, konzervatív párt híveitől teljesen kizárt. Továbbá az MSZP békés és szociális nyugdíjasairól sem tudnám elképzelni. De ha már mindenképp párthoz akarsz kötni egy esetleges ámokfutó sorozatgyilkost, abban biztos lehetsz, hogy ilyen kizárólag a Fidesz vagy az LMP soraiból fog kikerülni.

2011. júl. 24. 14:49
 9/25 A kérdező kommentje:

Ismétlem!

Ez a kérdés NEM a Jobbikról szól, hanem az iszlámfóbiás, degenerált, gyűlöletre szító higyülisekről, és jobbik szimpatizánsokról!

Pl: Németh Sándor, Wilders, és a sok szkinhed a kurucon!

2011. júl. 24. 14:54
 10/25 anonim ***** válasza:
92%
Már vártam mikor kezdődik a norvég eset és a Jobbik összemosása. Holnap már arról fognak szólni a hírek, hogy a gyilkos csóka valójában Vona Gábor volt álruhában.
2011. júl. 24. 20:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!