Ide vezet az iszlámfóbia, és iszlámgyűlölet?
Anders Behring Breivik szélsőségesen iszlámellenes, rasszista, és cionista volt.
Ennek köszönhetjük, hogy 92 ártatlan, életét vesztette.
Kíváncsi vagyok mikor fog hasonlót elkövetni egy agymosott hitgyülis, vagy rasszista jobbik szimpatizáns!
én még iszlámellenes jobbikost nem sokat láttam, pedig azért forgolódok ien körökben.
a hitgyülisek meg modern hippik, ami a gondolkodásmódot mutatja.
Pfff ez tényleg komoly:D
Nem szarozott a kérdezőXD
"Kíváncsi vagyok mikor fog hasonlót elkövetni egy agymosott hitgyülis, vagy rasszista jobbik szimpatizáns!"
Már megtörtént:
Nem azért a két fillérért, de ennek a lövöldözésnek SEMMI KÖZE az iszlámgyűlölethez.
Ugyanennyi erővel mondhatnád azt is, hogy a Manson-féle gyilkosságoknak a rock and roll az oka...
Nem vagy te kissé paranoid?
Pedro
"vagy rasszista jobbik szimpatizáns!"
És miért épp Jobbik szimpatizáns?
A fidesz részegen randalírozó, kukaborogató, és pártszékházakat levizelő szurkolótáboráról vagy az LMP drogosairól még elképzelhető is lenne, de épp egy keresztény, konzervatív párt híveitől teljesen kizárt. Továbbá az MSZP békés és szociális nyugdíjasairól sem tudnám elképzelni. De ha már mindenképp párthoz akarsz kötni egy esetleges ámokfutó sorozatgyilkost, abban biztos lehetsz, hogy ilyen kizárólag a Fidesz vagy az LMP soraiból fog kikerülni.
Ismétlem!
Ez a kérdés NEM a Jobbikról szól, hanem az iszlámfóbiás, degenerált, gyűlöletre szító higyülisekről, és jobbik szimpatizánsokról!
Pl: Németh Sándor, Wilders, és a sok szkinhed a kurucon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!