Mi a véleményetek Csernobil látogatási lehetőségének megvonásáról? Mi lehet az ok?
gondolom most vizsgálták felül az egészségügyi és erkölcsi dolgokat és így döntöttek az ukrán hatóságok
ám sok országból sok utazási iroda csinált ilyen utakat...nem is olyan drágán
én éppen gondoltam, hogy mi lesz most a sok befizetett úttal?
nem is olyan drágán??? hát már egy ideje spórolok rá...
a véleményem: kapjanak be egy jó nagy lókuksit! hihetetlen, h 25 év eltelt, és most zárják le a zónát. vagy valami nagy gebaszt fedeztek fel, vagy csak simán balgák. azért az ukránok elég csórók ahhoz, h ezt a kis pluszbevételt csak úgy megvonják maguktól.
Ez komoly? Vmi hivatkozást tudnátok linkelni? Amúgy érdekel a téma, de azt hallottam a kijevi csernobil múzeum "hatásosabb". Elég sok tárgy van ami a katasztrófára emlékeztet és szépen összegyűjtöttek mindent.. De maga csernobil környéke csak egy kihalt terület. ennek ellenére szívesem megnéztem volna, mikortól lesz aktuális? remélem ebben az évben még lehet menni >.>
Amúgy miért kellene olyan sokat gyűjteni? kijevig max 25ezer a vonat oda-vissza, aztán kijevben vannak irodák amik 40-50 euroért elvisznek oda, idegenvezetővel, busszal. nem vagyok az árban biztos. én szomszédos országba már csak elvből sem mennék repülővel :P
szóval az út és a program kijöhet max 50ezerből, emellé kaja szállás esetleg költőpénz. csak az ~26 órás vonatút keménynek hangzik.
Teljesen egyszerű az ok: sokan vannak, akik ki akartak menni, de nem döntöttek. Azzal, hogy megvonják ezt, beharangozzák, majd utána pár hónappal rá megnyitják, azok az emberek, akik hezitáltak, nagyon hamar elmennek meglátogatni.
Nem lesz sokáig lezárva, a zónaigazgatásnak kell az a kis pénz, ami ebből folyik be.
Nekem mákom volt, pont a tiltás előtt egy héttel voltam kinn 3 napra :)
Akit érdekel, itt vannak a részletek: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!