2001.9/11-kor a 4 eltérített gépet a pilóták vezették vagy az eltérítők?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:20
A gond hogy 400 zsidó is meghalt a terrortámadásban. Köztük 5 izraeli állampolgár.
Persze a te elképzelésed kívül millió egy összeesküvés van. Mindenkinek az tetszik akiket utál. A te esetedben a zsidók. Az idegenhívők szerint az idegenek.
Dantes! Szerintem igazad van,én se hiszem ,hogy az arabok művelték bár nemtudom:S
Mondjuk akkor is voltak gépeltérítők,látszottak a kamerákon is hogy Mohamed Atta az embereivel átment az ellenőrző kapukon,mondjuk ezt sem értem hogy megnéztem youtube-on ahogy megmotozták őket és semmit sem találtak.A repülőn meg kés volt náluk meg egy bomba állítólag? De hogyan tudták felvinni?!:O
Bár nem hiszem hogy az USA-nak megérte volna 3000 áldozat és a 2 nagy ikertorony csak azért hogy bevonulhassanak az arab világba...
És Bush elnök ezekről akkor tudott ha összeesküvés volt?
Jaj istenem...
Na ebből látni milyen hülyék az emberek. Beírok egy ordas nagy baromságot, de mégis a többség simán komolyan veszi.
Eh, lefogadom az összes összeesküvés elmélet viccnek indult, csak sokan komolyan vették.
"úgy látom sokan nem értitek hogy Dantes csak poénkodott.:DDDD" lehet hogy ő viccnek szánta de amit poénnak szánt az sajnos igaz! .Ti tényleg elhisztek mindent amit a TV-n keresztül töm a fejetekbe a média?
ezt ajánlom mindenkinek elolvasni:(kételyek szeptember 11-ével) [link]
az amerikaiak csinálták,aznap szabadnapot kaptak a zsidók,és utána ráfogták az arabokra hogy mindenki megutálja őket és bevonulhassanak és elvegyék az olajat stb... Meg a Pentagonba se repülő ment bele xD baromság...Akkor miért nem lehetett látni egy repülőt sem?:O A WTC 2 ikertornya is azért dőlt össze mert közbe bombák voltak a tornyokba lent,fölül stb és ezt a füst miatt a legtöbb ember nem látta...ráadásul a 19 géprabló közül 7-en jelentkeztek ,hogy köszönik szépen jól vannak,élnek még és semmi közük nem volt a támadásokhoz,csak néhány arabra hasonlító útlevelet szerezték és kész. Ráadásul hol volt a légierő? Simán leszedhette volna a 4 gépet:S(ha nem összeesküvés lett volna)Meg az is érdekes hogy béna fajta késeket tudtak csak felvinni a terroristák a gépre,de lőfegyvereket nem,viszont állítólag az egyik eltérítő felvitt egy bombát:O na azt hogy lehetett... BELSŐ SEGÍTSÉG NÉLKÜL NEM MENT VOLNA... Meg most mondják ,hogy megölték Bin Laden-t.ja persze,pont akkor ölték meg mikor Amerikába választások mennek,és hogy Obamának legyen egy jó pontja ezáltal.Meg ha már 1 éve tudták hogy ott bujkál akkor miért vártak sokáig.Ráadásul Bin Laden halála előtt 1-2 héttel jelentették be ,hogy ha meghal Európára atombombát dobnak.Már 1 hónapja halott(ha tényleg halott)és hol az atombomba?!:O Ha tényleg megölték akkor miért nem mutatnak róla bizonyítékot(pl:egy nyamvatt képet) Lehet,hogy nincs igazam és ezt nem azért mondom mert utálom az arabokat csak rengetegen hisznek ebben és majd olvassátok el amit belinkeltem mert tényleg nagyon sok rejtély,kétely van 9/11-ben:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!