Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz-e, hogy a cári családot...

Igaz-e, hogy a cári családot kivégző osztag vezetője Kún Béla volt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 12:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Ekkora baromságot honnan veszel?
2011. jún. 7. 12:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség.
2011. jún. 7. 12:34
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
akkor ő még sehol se volt. viszont Bélánk közreműködött pl a krími tatárok kivégzésében ill áttelepítésében.
2011. jún. 7. 13:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Furcsa, a tájékozatlan a leg-véresszájúbb. Ekkora baromság ? Honnan veszem, ahelyett, hogy utána néznél ? Pl. innen:

[link]

(idézet onnan: Jekatyerinburgban

a cári család kivégzése 1918. júliusában (szolgálókkal, gyerekekkel együtt, utána meszesgödörbe dobják

őket; segít ebben Kun Béla is)

(idézet onnan: ...együtt a cári család meggyilkolását, Kun Béla a "krími hóhér...)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 7. 13:42
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Én olyat is hallottam, hogy Nagy Imre. Szerintem sosem tudjuk meg a teljes igazságot a kivégzés körül. Annyi bizonyos, hogy Lenin rendelte el, de azt nem tudni, kik végezték a piszkos munkát. Bár tény, hogy volt köztük magyar is (van ott egy magyar felirat a házon), de hogy ki volt az a magyar, azt nem tudni. A Nagy Imre nevű is azért kérdéses, mert lehetett egy másik Nagy Imre nevű személy, aki nem azonos a mi nemzeti hősünkkel.
2011. jún. 7. 14:08
 6/14 A kérdező kommentje:

>> nem azonos a mi nemzeti hősünkkel.

Viszont az a Nagy Imre, aki a beszolgáltatásokért volt felelős és különleges kegyetlenséggel végre is hajtatta, az azonos a későbbi miniszterelnökkel, a "mi nemzeti hősünkkel".

2011. jún. 7. 16:43
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
56-ban kiállt a magyarság mellett, majd mártírhalált halt. Ma sok ember felnéz rá. Nem kéne leszólnod.
2011. jún. 8. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
vicces hogy már megint lepontoznak, mikor történelmi tényt írok le. ezért van ilyen szar százalékom :)
2011. jún. 8. 16:41
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó: Én felpontoztalak. :)
2011. jún. 8. 23:54
 10/14 anonim ***** válasza:
És a 71 nem is rossz...
2011. jún. 8. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!