Magyarország VS Románia VS CSehország VS Szlovákia! Melyiknek jobb és erősebb a gazdasága jelen esetben?
Jaj bazzeg hagyjátok már ezt az elmúlt 8 évet...azelőtt még azt mondták h ,,csak 10-20évre vagyunk AUSZTRIÁTÓL"..ami valamiért nem csökken mert időközben átváltott ez a szám 40-50re...
Jelen helyzetben egyértelmű hogy csehek az elsők,második viszont egyértelmű hogy szlovákia..aztán magyar és román...de már csak pár év és román-magyar lesz a sorrend.
A ha-t hagyjuk ki.
A ha, soha nem lesz.
Ha a "ha létezne",akkor mi szabadok lennénk, a világ urai.
Ugyebár:
Ha mi fedeztük volna fel Amerikát és szétbombáztuk volna, ha Mátyás király néhány évvel többet élt volna, akkor ő lett volna a N.R. császár, ha a N.R. lakosai felvették volna a magyar nyelvet, ha Kína behódolt volna nekünk, AKKOR MI AZ ELSŐ HELYEN LENNÉNK.
CSAK EZ:4 ha-ból áll.
1Csehorszag
2.Szlovákia
3.Románia
4.Magyarország
Románia mar jo 7 évvel elottunk naprol napra fejlodik és magyarorszag pedig csigamodban halad!Csehorszag meg azert olyan gazdag mert kihasznaljak a nemeteket
1. Csehország
2. Magyarország
3. Szlovákia
4. Románia
Tisztázzuk...én már csak azért sem említem egy szinten MO.-t meg szlovákiát, mert fiatalabb az ország mint én. Szóval ja..rengeteg magyar van odaát.
Románia mindig is le volt maradva a világtól is, meg európától is. Ha azt mondjuk, hogy MO. 20 évvel van lemaradva a világ fejlettségétől, akkor romániára olyan 30-40-et értünk.
Csehország is a németek miatt van elől. Ha nem dolgoznának náluk németek akkor a béka segge alatt lennének.
Magyarországon meg változó. Vannak nagyon fejlett városok (pl. Paks, Miskolc, Debrecen, stb). És vannak kevésbé fejlettebbek, amik kisebb jelentőséggel bírnak az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!