Miért gyűlölik egyesek az oroszokat?
Mit ártottak nekünk
sztálin grúz, lenin német, a Habsburgoknál meg az uralkodóházi rkoonság miatt
Mia a baj az orosz néppel?
"Vlagyimir Iljics Lenin[ orosz nemzetiségű szovjet államférfi," wikipédia...
amúgy meg ha valakinek baja is van az oroszokkal (nekem nincs) az a következőkből lehetnek gondolom:
-48-as forradalmat ők verték le;
-Szocializmust "szabadította" az országra;
-Orosz alvilági élet / maffia;
-Nincs jóban a sokak által nagyrabecsült EU-val és USA-val;
-Orosz titkosszolgálat, és pl. a volt lengyel politikus "rejtélyes eltűnése" Oroszország légterében
-Olajnagyhatalom
-Kisebbségeit elnyomja (legalábbis a kisebbségek szerint)
-Valakinek esetleg a régi rendszerben nehézséget okozott az orosz nyelv tanulása
"-48-as forradalmat ők verték le; "
Láttál már történelem könyvet? És belülről?
"Miért gyűlölik egyesek az oroszokat?"
Mert ellopták a tankot!
"-48-as forradalmat ők verték le;"- pedig ez igaz.
Egyébként nagyon sok oroszt ismerek, de mindegyik utálja a magyarokat(annak ellenére, hogy itt élnek).
Én azért nem szeretem őket, mert sok közöttük a bugris(tudom, mindenhol sok, de náluk több), ráadásul mindig van velük valami baj.
Oroszországra nem éppen a békesség jellemző.
Az oroszok többsége visszasírja a Szovjetuniót, ami sok mindent elárul...
'Az oroszok többsége visszasírja a Szovjetuniót, ami sok mindent elárul...'
Csak az a nagy helyzet, hogy a szovjet tömböt soha nem tudják feltámasztani, bármennyire is sóvárognak utána egyesek. A SZU-nak volt egy időbeli határa, utána kész, kifújt. Ja és ha fel is támasztanák, egyáltalán nem lenne magas a szimpatizálók tábora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!