Ha Amerika nem támogatná tovább Izraelt, akkor jobb viszonyt tudna ápolni az arab világgal (pl, Irán)?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 09:07
11/15 anonim válasza:
Sajnálom a palesztinokat, de azt nem igazán értem: Irán miért ilyen buzgó ebben? Oké, palesztinok. Úgy tudom (javítson ki valaki, ha tévedek), ők szunniták, Irán pedig sííta. Tehát ebből következik az, hogy nincsenek jóban -> de mégis. Atombombát Izraelre? Hát hajrá, ha elpusztítják Jeruzsálemet, asszem kapnak a zsidóktól+araboktól+keresztényektől is.
12/15 anonim válasza:
azért veszik sértőnek az irániak ha "arab"-ot mondasz rájuk mert ők PERZSÁK.gondolom mi se örülnénk ha le cig*nyoznának minket(mert ugye magyarok vagyunk) mármint én az vagyok:D
13/15 anonim válasza:
"...de azt nem igazán értem: Irán miért ilyen buzgó ebben? "
Irán egy soknemzetiségű, könnyen szétdobható, agyaglábakon álló óriás. A harcos iszlám fundamentalizmus az, amelynek révén megpróbálja az uralkodó rezsim egységbe kovácsolni és külső ellenségek ellen fordítani Iránt.
14/15 anonim válasza:
12:52 - "atombombát Izraelre" - csak egy pár, elvetemült ember mondja ezt, mert ha atomot dobnák rá, azzal még a palesztinoknak is betesznek, mert övéké sem lehet az a terület és senki másé sem (egy jó darabig).
15/15 anonim válasza:
Amelyikkel most is kicsit ellenséges, ahhoz amerikának államvallásá kellene tennie az iszlámot és ez nem történik meg a keresztény fundamentalizmus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!