Amerikában milyen kiképzést kapott Oszama bin Laden és kiktől?

Bin Ladent, és az általa toborzott harcosokat a CIA emberei képezték ki elsősorban gerilla hadviselésre, és például vállról indítható Stinger föld-levegő rakéták kezelésére.
Ezekkel hatékonyan harcoltak a szovjetek ellen.

Szerintem igen, már régen.
Még régen írták róla, hogy vesebeteg, dialízisre szorul. Ilyen betegséget nem lehet ellátni hegyek között.
Amúgy is már évek óta csak rossz minőségű állítólagos hangfelvételeken üzent...

Szerintem nem halt meg. Elég gyanus ez a photoshoppolt kép a neten, meg az is, h pont most jelentette be Obama, h indul a választásokon és most meg ő lett a hős...

ez a kép amúgy fake..ha meg is ölték,nem tudom hogy miért kellett..a 9/11 Inside job volt.Szerintetek aznap miért nem mentek be dolgozni a zsidók?
amúgy az Al Kaida azt mondta,hogy ha megöli Amerika Osamat,akkot uránnal dúsított bombát fognak robbantani európában.

Ladennek meg kellett halnia, és Laden meghalt. Most, vagy előbb. Ő is tudta, hogy előbb utóbb ez lesz.
Láttam azt a fotót is, amiből ezt az előbbit összehozták. Kamu.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!