Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tudtatok, hogy 50 eve kezdodot...

Tudtatok, hogy 50 eve kezdodott az Eichmann per?

Figyelt kérdés

Az izraeli vagyok

Aki esetleg nem tudna: Eichmann a "zsido kerdes vegso megoldasa" program fo felelose volt. Rola mondta Hess (az aushwitzi tabor SS parancsnoka): "Mikor egy zsido kisgyerek csoportot lokdostunk be a gazkamraba, ereztem, hogy megremeg a terdem. Elmondtam Eichannak, aki felhaborodva rendre utasitott. Nagyon szegyeltem magam."

A Moszad Argentinaban elfogta es Izraelbe hozta. Jruzsalemben birosag ele allitottak. O az egyetlen, akit eddig Izraelben halalra iteltek. A hamvait a tengerbe szortak, hogy ne szennyezze Izrael foldjet.

2011. ápr. 30. 19:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

„A hamvait a tengerbe szortak, hogy ne szennyezze Izrael foldjet.”

És mi történik ha a tenger a hamvait a partra mossa? 30 kilométeres körzetben mindenkit kitelepítenek?

2011. máj. 1. 01:17
 12/20 anonim ***** válasza:

És mi történik ha a tenger a hamvait a partra mossa? 30 kilométeres körzetben mindenkit kitelepítenek? - jogos a kérdés, mert akkor egyesek oda mennének lakni...

Visszatérve a kérdésre - van-e rá bizonyíték arra, hogy a 60-as években mindenki elhitte a holokausztot? Vagy akkoriban nem volt net, ezért nem volt róla tudomásuk?

De ha már itt tartunk - valós-e az a pletyka, hogy egy zsidó család rejtegette a doktor halált, akit az úgynevezett náci-vadász, Simon Wiesenthal üldözött?

2011. máj. 1. 14:26
 13/20 A kérdező kommentje:

A magam reszerol lezarom a topicot, azzal, amit tegnap Natanyahu mondott a holokauszt-al kapcsolatban:

Amikor az izraeli nep es az izraeli vedelmi hadsereg azt mondja, hogy "soha tobbe" - akkor a vilagnak tudnia kell, hogy mi eltokeltek vagyuk ennek megtartasaban.

2011. máj. 2. 06:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Utolsó utáni vagyok, nyenyenye \o/
2011. máj. 2. 09:31
 15/20 anonim ***** válasza:

09:31

"nyenyenye" ?

Vagyis te nem ertesz egyet azzal, hogy soha tobbe. Mulatsagos lenne latni, amikor epp az oreg Weismann nenire rontanal, hogyan valik ez a "nyenyenye" egyszeriben nyoszorgesse, amint egy nepikepp haragos izraeli katona all kozetek.

2011. máj. 2. 10:19
 16/20 anonim ***** válasza:

"Utolsó utáni vagyok, nyenyenye \o/"

Ez most komoly, vagy mi a fene?

Ha valaki több akar lenni egy zsidónál, akkor ne ilyennel jöjjön.

2011. máj. 2. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Baracsi Attila.: Ja, s azt miért nem említi senki,hogy ez a bizonyos Eichmann is zsidó-származású volt,mint sokan az egykori náci párton belül,ső volt az egyik kulcsfigura abban is,hogy a náci-vezérek kínos származási-ügyeit el kellett sikálni,s erre voltak képzett írnokok,ugyanis maga Hitler is részben legalábbis zsidó volt,csak ezt ő valami rejtélyes okból kifolyólag tagadni igyekezett,s sok "kollégája" is ugyanígy volt ezzel,hiszen a náci-ideológia szerint,sok náci vezérnek is a gázkamrákban kellett volna végeznie a sorsát!!
2011. máj. 2. 11:15
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Vártam már ezt, hogy előjön a "Hitler és az összes náci zsidó volt" szöveg.
2011. máj. 2. 11:22
 19/20 anonim válasza:
Na jó,Eichmann nem volt milliók gyilkosa...mint ahogy azt sok buta ember hiszi!!Miért csak őt kell egymagában felelősségre vonni,ez miatt??Mások nem követtek el rémtetteket??Mindig csak ő??Sztem meg nem így van és én ezt biztos forrásokból tudom...amit nem fogok kiadni,de lényeg a lényeg,hogy NEM VOLT MILLIÓK GYILKOSA!!!Amúgy meg abban az időben,ha ő nem teszi meg amit meg kellett,akkor őt lőtték vna agyon...kiváncsi lennék hágyan vállalnátok,hogy agyonlőjenek vagy engedelmeskedtek? Kiváncsi lennék élesben ki mit választana;) ebbe kéne kicsit belegondolni!
2011. aug. 7. 11:30
 20/20 anonim válasza:
Ja és beszélhetnénk arról is,hogy az oroszok 20 millió embert végeztek ki a számotokra nem igazán ismert "GULAG"-okon...a nácik ezzel szemben csak 6 milliót...jah és én ezt nagyon is át tudom érezni,mert én német származású vagyok...tehát tudom mit műveltek a szemét oroszok a családom egyes tagjaival!!!És igenis németek forever:))
2011. aug. 7. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!