Tudtatok, hogy 50 eve kezdodott az Eichmann per?
Az izraeli vagyok
Aki esetleg nem tudna: Eichmann a "zsido kerdes vegso megoldasa" program fo felelose volt. Rola mondta Hess (az aushwitzi tabor SS parancsnoka): "Mikor egy zsido kisgyerek csoportot lokdostunk be a gazkamraba, ereztem, hogy megremeg a terdem. Elmondtam Eichannak, aki felhaborodva rendre utasitott. Nagyon szegyeltem magam."
A Moszad Argentinaban elfogta es Izraelbe hozta. Jruzsalemben birosag ele allitottak. O az egyetlen, akit eddig Izraelben halalra iteltek. A hamvait a tengerbe szortak, hogy ne szennyezze Izrael foldjet.
„A hamvait a tengerbe szortak, hogy ne szennyezze Izrael foldjet.”
És mi történik ha a tenger a hamvait a partra mossa? 30 kilométeres körzetben mindenkit kitelepítenek?
És mi történik ha a tenger a hamvait a partra mossa? 30 kilométeres körzetben mindenkit kitelepítenek? - jogos a kérdés, mert akkor egyesek oda mennének lakni...
Visszatérve a kérdésre - van-e rá bizonyíték arra, hogy a 60-as években mindenki elhitte a holokausztot? Vagy akkoriban nem volt net, ezért nem volt róla tudomásuk?
De ha már itt tartunk - valós-e az a pletyka, hogy egy zsidó család rejtegette a doktor halált, akit az úgynevezett náci-vadász, Simon Wiesenthal üldözött?
A magam reszerol lezarom a topicot, azzal, amit tegnap Natanyahu mondott a holokauszt-al kapcsolatban:
Amikor az izraeli nep es az izraeli vedelmi hadsereg azt mondja, hogy "soha tobbe" - akkor a vilagnak tudnia kell, hogy mi eltokeltek vagyuk ennek megtartasaban.
09:31
"nyenyenye" ?
Vagyis te nem ertesz egyet azzal, hogy soha tobbe. Mulatsagos lenne latni, amikor epp az oreg Weismann nenire rontanal, hogyan valik ez a "nyenyenye" egyszeriben nyoszorgesse, amint egy nepikepp haragos izraeli katona all kozetek.
"Utolsó utáni vagyok, nyenyenye \o/"
Ez most komoly, vagy mi a fene?
Ha valaki több akar lenni egy zsidónál, akkor ne ilyennel jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!