Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok Líbia lerohanásá...

Mit gondoltok Líbia lerohanásáról?

Figyelt kérdés
mármint, arról, h európa lerohanta
2011. ápr. 27. 16:59
1 2
 11/16 bumbi02 ***** válasza:
74%

Legalább azt tudni kellett volna, kik is ezek a "demokráciáért harcoló felkelők" :)

AKiknek többek közt AL-kaida kapcsolataik vannak...:)) nem olyan tiszta ügy ez, hogy ők a jók és ők a demokráciáér harcolnak.. összetettebb, csak a média ezt sugallja:)

2011. ápr. 27. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Na igen, mert az USA, ő aztán a demokráciáért harcolna Líbiában :DDDD pont mint Afganisztánban meg Irakban :D

Az a szégyen, hogy van, aki még ezt csúnyán meg is eszi...

2011. ápr. 27. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:

A diktatúrák megdöntése mindig ott fontos, ahol van egy kis olaj vagy ásványkincs. Líbiában ugyanez a helyzet. Szánalom amit amerika művel a nato közreműködésével, rohadjon meg az összes erőszakos mocsadék akiknek lételeme a háború!

Kíváncsi vagyok, hogy az olajvállalatok vajon Líbiát is ugyanúgy felosztották egymás között mint annak idején Irakot.

2011. ápr. 27. 19:18
 14/16 Dick Esmen ***** válasza:
47%
Ez egy törzsi háború,semmi köze a demokráciához meg az olajhoz.
2011. ápr. 27. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:
9%

Ez nem Irak és Afganisztán, azok teljesen más tészták voltak. Amúgy is csak légicsapást vetettek be Kadhafiék ellen. Hogyha annyira kéne az olaj, akkor már réges-rég bevették volna Libíát.

Szerintem jogos, hogy közbelépnek, hisz ez az elvetemült diktátor löveti a polgárokat, és azokat akik nem az ő oldalán állnak.

Sőt, akár még több támogatást is nyujthatna a Nyugat a felkelőknek, hogy örökre megszabuljanak a libíaiak őrűlt diktátoruktól.

2011. ápr. 27. 21:15
 16/16 bumbi02 ***** válasza:

Szerintem jogos, hogy közbelépnek, hisz ez az elvetemült diktátor löveti a polgárokat, és azokat akik nem az ő oldalán állnak.

Sőt, akár még több támogatást is nyujthatna a Nyugat a felkelőknek, hogy örökre megszabuljanak a libíaiak őrűlt diktátoruktól.

Szerintem meg naivság azt hinni hogy azért avatkoznak be hogy egy diktátort megdöntsenek mert az "gonosz". 1956ban hol voltak? Jaa.. szuez fontosabb volt.

Szíriába miér nem avatkoztak be? Ott is tömegre lőttek.

Bahreinbe miér nem mentek ? Ott is tömegre lőttek.

2011. ápr. 28. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!