Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért épült a berlini fal?

Miért épült a berlini fal?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 00:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hát elég szomorú ez a dolog, amit eddíg itt olvastam.

Annak idején a kommunisták össze-vissza hebegtek-habogtak mindent a történelemórákon. Csak a szüleiktöl hallhatták a gyerekek a szájhagyomán terjedt igazságot, vagy vélt igazságot.

De, hogy ezt a történetet; az igaz történetet manapság, 2011-ben nem tanítják az iskolákban; hogy ezt egy nyilvános helyen kell megkérdezni valakinek - hát nagyon szomorú.

Az elöttem 2-vel szólónak pedíg köszönet jár a linkelt oldalakért. Ha már az iskolában nem tanulnak a gyerekek, akkor talán itt elolvassák - ha van türelmük.

Na és, a buta bejegyzések pedíg, akik humorosnak tartják magukat a tudatlanságuk miatt, inkább ne is írtak volna. Ök nem tudják, hogy ez a téma milyen komoly. (Szerencséjükre ök nem éltek át olyan idöket.)

2011. máj. 3. 02:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok :) Az iskolában nem tanultam erről, de érdekelt a téma, és a ti véleményetek is. köszönöm. minden jót!
2011. máj. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!