Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amerika még mindig a lehetőség...

Amerika még mindig a lehetőségek és a szabadság országa?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 11:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ma 12:48

Nem bántottál meg,nem vagyok sértődős tipus,csak fura volt hogy lepontozásról meg kötekedésről beszélsz...

2011. márc. 20. 12:55
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Kérdezd a négereket vagy a halálraítélteket!
2011. márc. 20. 13:13
 13/23 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom vagyis kérdezem,hogy miért nem lehet normálissan válaszolni???

Azok meg nem véletlenül kerültek a sittre.....

2011. márc. 20. 14:51
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Amerika akkor volt a lehetőségek országa, amikor a semmiből, és a pusztaságból felépítettek egy szuperállamot. Addig mindenki aki dolgozott, megtalálta a számítását.

Ma már amerika is "betelt". Ezenkívül a világ legeladósodottabb országa.

Már régen nem azok a lehetőségek, mint egykor. Annyiban igen, hogy hatalmas belső piac, és valami valóban jó ötlettel ha be tud valaki futni ott, akkor az még mindíg üzlet.

A kisembereknek, már nem az a nagy lehetőség.

2011. márc. 20. 15:40
 15/23 anonim válasza:
100%
amerikában és más nyugati országokban még működ az hogy élni és élni hagyni, ami azért mo-hoz képest viszonyítva nagyon nagy előny. (nem az van hogy kapsz 79e minimált azt vedd meg a gyerekednek a 20e forintos cipőt mertugye nem akarod hogy 1 hét múlva megint másikat kelljen venni, akkor még fizesd a számláidat ami a legeslegkevesebb 80e forint, Fizesd a törlesztőrészletet, egyél, ruházkodjál.)
2011. márc. 24. 20:56
 16/23 anonim válasza:
90%
amúgy meg neked is csak az a válasz tetszik ami nem mond ellent a te véleményeddel. aki már nem azt írja amit te vársz arra már az van írva hogy "nem tud normálisan válaszolni". ennyit rólad. előző voltam.
2011. márc. 24. 21:01
 17/23 KÁELEF ***** válasza:
Az USA egy rendőrállam. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam róla, mert nekem már ez önmagában is elég hogy ne kívánkozzak oda.
2011. márc. 28. 15:25
 18/23 anonim ***** válasza:

" beléd táplálta a sok kuruc.infós , hogy az USA a világ legrosszabb helyeinek egyike."

Ezt senki be sem kell táplálni.

2011. márc. 28. 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

"Ezt senki be sem kell táplálni."

Igazad van, a legelvetemültebbek az anyatejjel szívják magukba a gyűlöletet.

2011. márc. 28. 16:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Legalább ott van tisztelete a rendőrnek. És egyes államokban a halálbüntetést sem törölték még el, hála istennek. Bár itt is újra bevezetnék.

Nos nem tudom, hogy mennyire érdemes kimenni, de az biztos, hogy lehet akárki akármekkora hazafi, ha nem gazdag családba született vagy nem különösen tehetséges, jobb ha menekül ebből a szutyokból, ami itt van:/

2011. márc. 29. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!